11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdnan Guso, miner de onoare

Adnan Guso, miner de onoare

Ca rasplata a evolutiei eroice de la Oslo, unde a ferecat poarta nationalei Bosniei, clubul Pandurii Târgu Jiu i-a acordat lui Adnan Guso titlul onorific de miner de onoare.


Cu doua copci in cap, dar victorios, portarul Adnan Guso a revenit ieri la pregatirile echipei Pandurii, fiind felicitat de toata lumea pentru prestatia reusita din poarta nationalei Bosniei, care a invins Norvegia, scor 2-1, in preliminariile Campionatului European. Guso a primit din partea clubului titlul onorific de miner de onoare, insa a precizat din capul locului ca refuza sa intre in subteran. „M-au felicitat baietii, iar clubul mi-a oferit placheta de miner. Este o onoare pentru mine. Eu nu intru in mina, in subteran, poate in cea de suprafata. In Bosnia este un tunel de vreo 700 de metri cu o singura intrare si iesire si am trecut pe acolo de câteva ori. Oricum, e greu acolo jos“, a spus Guso.


Acesta a trecut peste momentul glorios de la Oslo, concentrându-se pe prestatiile de la Pandurii Târgu Jiu. „Acum trebuie sa facem treaba la echipa, nationala a fost, acum avem treaba in campionat. Pentru mine e mai important campionatul, aici trebuie sa fac meciuri bune pentru ca aici imi câstig pâinea“, a adaugat Guso. Bosniacul trebuie sa confirme si la Pandurii forma buna pe care o traverseaza, asteptarile tehnicianului Eugen Neagoe fiind mari. „Guso e un portar valoros si e normal sa apere bine. In momentul in care nu apara bine e o problema pentru ca ne asteptam ca el sa fie unul dintre jucatorii constanti ai echipei, sa ajute echipa si numai intâmplator poate sa greseasca. A fost primit bine in vestiar, toti baietii l-au felicitat. E bine si pentru el, si pentru noi ca are un moral bun. Doar vine dupa o victorie in fata Norgeviei in deplasare, meci in care a avut o evolutie foarte buna“, a afirmat „Geana“.


„Pandurii“, asteptati la scoala


Pandurii sustine astazi, de la ora 11.00, un meci demonstrativ in sala de sport a Scolii Generale nr. 5 din Târgu Jiu, unde elevii lui Eugen Neagoe vor intâlni o selectionata scolara. Clubul va oferi obiecte promotionale cu insemnele echipei, iar fotbalistii vor sta la dispozitia elevilor pentru autografe si poze. Actiunea de imagine a clubului din Liga I este prima organizata in Gorj si va fi urmata de alte evenimente de acest gen in toate orasele judetului.


„Geana“ asteapta suporterii alaturi de echipa, performantele fotbalistilor recomandând afectiunea fanilor. „Cred ca vom fi primiti bine la Scoala Generala. Normal ar fi ca toata lumea din Gorj sa fie aproape de Pandurii Târgu Jiu pentru ca este echipa orasului, a judetului. Toti oamenii ar trebui sa fie mândri ca sunt reprezentati de o echipa care a inceput sa aiba si rezultate. Cred ca toata lumea si-a schimbat acum parerea despre Pandurii, eu zic ca in bine. Am vazut ca si in tara, nu numai in Târgu Jiu, lumea vorbeste destul de frumos de echipa si ar fi pacat ca evolutiile noastre de acum inainte sa nu fie de acelasi nivel. Daca vom juca mai bine decât am facut-o pâna acum, lumea va tine cont si va veni mai aproape de echipa si in numar cât mai mare“, a declarat Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS