24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVan Basten nu are secrete

Van Basten nu are secrete

Selectionerul Olandei, Marco Van Basten, a spus ca România are o echipa buna, cu jucatori care fac progrese la fiecare meci.


„Nivelul european al jucatorilor români creste. Au avut rezultate bune cu echipele din Bucuresti, Rapid, Steaua si Dinamo, au facut progrese mari la nivel international, iar asta ajuta echipa nationala. Românii joaca din ce in ce mai mult impreuna si devin o echipa mai puternica. Este o situatie asemanatoare intre Olanda si România, sunt jucatori tineri, buni, jumatate evolueaza in strainatate si fac progrese“, a spus el.


Marco Van Basten a opinat ca Olanda, România si Bulgaria sunt de nivel apropiat: „Toate trei echipele, noi, România si Bulgaria, sunt aproape la acelasi nivel, pentru ca au fost numai rezultate de egalitate intre ele pâna acum“.


Selectionerul „Portocalei mecanice“ a dezvaluit presei atât sistemul, cât si echipa pe care o va utiliza in disputa cu România.


„Vom juca in sistemul obisnuit, 4-3-3. Portarul Stekelenburg a avut o prestatie buna in amicalul cu Rusia si suntem satisfacuti de evolutia lui. El are intâietate in acest moment, cu tot respectul pentru Henk Timmer. Stekelenburg va fi, cel mai probabil, titular. Desi se descurca bine la Liverpool, Kuyt probabil nu va fi prima optiune pentru atac. La mijloc, e prea riscant sa joc cu Seedorf, Van der Vaart si Sneijder, pentru ca sunt jucatori creativi. Al treilea mijlocas va fi De Zeeuw, iar Van der Vaart va urca in linia de atac“, a spus Van Basten.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS