10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLiderul vine la Calafat

Liderul vine la Calafat

Runda a 21-a a esalonului trei poate fi benefica pentru echipele doljene, care au sansa sa obtina puncte importante in cursa pentru atingerea obiectivelor propuse.


Cea mai grea misiunea o are Dunarea Calafat, elevii lui Emil Traistaru primind pe teren propriu replica liderului Severnav. Invinsi etapa trecuta la Slatina, calafetenii si-au propus sa faca totul pentru a incurca echipa de pe primul loc, chiar daca pozitia din clasament este una linistitoare. Armata, cea mai buna formatie doljeana a seriei, are ocazia sa-si mareasca zestrea de puncte, având in vedere ca joaca pe terenul „lanternei rosii“, o victorie apropiindu-i pe elevii lui Marian Bicu de podium.


Dintre gruparile din Dolj, cea mai mare nevoie de puncte au insa Gaz Metan Podari si Chimia, in lupta lor pentru a evita zona „nisipurilor miscatoare“, adversarii din aceasta runda putând fi considerati accesibili. Si Oltul Slatina poate scapa momentan de griji, daca invinge Progresul Corabia pe terenul de la Bals.


Meciul seriei se disputa insa pe stadionul „Municipal“ din Severin, unde Minerul Mehedinti poate elimina, in cazul unei victorii, pe Alro Slatina din lupta pentru promovare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU