14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au urcat pe podium

Craiovenii au urcat pe podium

La Eforie Nord s-a desfasurat recent o noua etapa din cadrul Campionatului National de karate traditional, zona Tara Româneasca, pentru copiii sub 13 ani. In urma rezultatelor bune obtinute, mai multi sportivi de la clubul „Centura Neagra“ din Craiova au obtinut calificarea in finala pe tara a competitiei, care va avea loc pe 15 iunie, la Cluj. „Copiii s-au descurcat bine, obtinând calificarea 17 din cei 21 de sportivi pe care i-am deplasat la Eforie. Sunt multumit, acum ne antrenam pentru finala si speram sa luam cât mai multe medalii“, a spus antrenorul clubului „Centura Neagra“, Daniel Bibu.


Cele mai bune rezultate pentru clubul din Banie au fost obtinute in intrecerea pe echipe. La copii I, elevii lui Daniel Bibu au ocupat un loc doi la enbu masculin si doua locuri trei, prin echipa masculina de kata si echipa de enbu mixt. La categoria copii III, oltenii au venit acasa cu locul doi la kata echipe masculin si un loc patru la enbu mixt. Si sportivii de la categoria copii IV au urcat pe podium, obtinând doua locuri trei, prin echipele masculine de kata si enbu.


La sfârsitul acestei luni, sportivii seniori de la clubul „Centura Neagra“ vor participa la interzona de karate traditional Fudokan, de la Galati. In urma acestor rezultate se va alcatui lotul national pentru Campionatul European.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS