22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportConducerea vrea cu Rapid, fotbalistii cu Steaua

Conducerea vrea cu Rapid, fotbalistii cu Steaua

Pandurii Târgu Jiu va afla astazi adversarul din semifinalele Cupei României, optiunile fiind Rapid sau Steaua, ambele pornind la tragerea la sorti, care va incepe la ora 15.30, din postura capilor de serie. Daca preferintele sefilor gruparii gorjene inclina catre Rapid, cu care Pandurii a remizat de doua ori, 1-1, jucatorii ar prefera Steaua, pentru lipsa de forma pe care o traverseaza.


Administratorul delegat al „pandurilor“, Viorel Temelescu, sustine ca echipa lui Razvan Lucescu sufera de un complex Pandurii, având in vedere ca nu a reusit sa-i invinga pe olteni decât o singura data in ultimele patru jocuri oficiale. „Eu prefer pe Rapid, presedintele Condescu pe Steaua, iar directorul general al SNLO, Burlan, pe Rapid. Exista pentru orice echipa un complex. Pentru noi exista complexul Bistrita, pentru Rapid exista Pandurii. Cred ca Rapid nu va câstiga niciodata cu Pandurii“, a spus Temelescu.


Realist, tehnicianul Eugen Neagoe crede ca, indiferent de adversarul harazit de sorti in semifinale, Pandurii pleaca din pozitia de outsider. „Cu oricare dintre cele doua echipe vom juca, vom porni cu sansa a doua, dar cât de mica va fi aceasta, ne vom agata de ea pentru a merge in finala. Ce preferinte poti avea când joci cu Steaua sau Rapid?“, a declarat „Geana“.


Ex-rapidistul Ciprian Vasilache doreste sa intâlneasca fosta sa echipa doar in ultimul act al competitiei: „Sunt doua echipe echilibrate valoric, dar, având in vedere jocul pe care-l practica, Rapid este mai periculoasa si as prefera sa ne intâlnim in finala“. Transant, Daniel Orac a pronuntat fara ezitare numele adversarului dorit in semifinale, Steaua, aducând si argumente in acest sens: „Prefer pe Steaua pentru ca nu a mai câstigat de mult timp Cupa României si cred ca nici nu-si doresc foarte mult acest trofeu. Niciodata nu si-au dorit, cât am stat eu acolo nu s-a discutat decât de Cupa UEFA sau Cupa Campionilor“.


Meciul care aduce linistea


Cât priveste partida de campionat cu Otelul Galati, aceasta este privita de „panduri“ ca una a eliberarii de stresul retrogradarii. „Este cel mai important joc pe care-l avem in acest miniretur de campionat. Cu o mobilizare si o dorinta mare de victorie putem câstiga aceasta partida, pentru a privi viitoarele etape cu mai mare incredere. Daca vom reusi sa câstigam cu Otelul Galati, in proportie de 90 la suta suntem scapati de aceasta mare povara care este retrogradarea. Nu cred ca am mai avea probleme in continuare“, a declarat Neagoe.


Pandurii mizeaza pe faptul ca Otelul Galati va aborda ofensiv meciul de la Târgu Jiu. „Cu siguranta, Otelul va incerca sa joace fotbal, nu are nimic de pierdut, este pe zero in clasamentul adevarului si are un moral bun. Cu toate astea, consider ca putem sa-i depasim pentru ca si noi avem o echipa buna, cu jucatori valorosi“, a mai afirmat Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS