11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStiinta ar pune punct dupa egal

Stiinta ar pune punct dupa egal

Elevii lui Fane Stoica si-au reluat pregatirile, fiind hotarâti sa treaca la nivelul urmator si dorind sa puna capat meciurilor incheiate nedecis.


Cu toate ca in retur juvetii au obtinut numai remize albe, jocul acestora a crescut de la meci la meci, fapt pentru care toata suflarea alb-albastra spera ca Universitatea va câstiga partida cu Gloria Bistrita, de duminica. Mai mult, egalul si prestatia elevilor lui Fane Stoica in meciul cu Dinamo l-au determinat pe finantatorul Stiintei, Adrian Mititelu, sa devina optimist in privinta viitoarelor confruntari din acest sezon. Patronul craiovean a inceput sa viseze cu ochii deschisi la un retur fara infrângere, mizând pe faptul ca adversarele nu sunt de talia granzilor din Bucuresti, carora alb-albastrii le-au inchis gura. Mititelu a opinat ca nu este nici o suparare daca Universitatea va avea si una-doua sincope, dar important este ca prestatia echipei sa fie foarte buna.


„Adevarul este ca ma cam gândesc la un miniretur, ma refer la aceste cincisprezece etape desfasurate in acest an, pe care vreau sa le terminam fara infrângere. Ar insemna foarte mult pentru jucatori. Oricum, este doar un gând al meu, care conteaza mai putin. Important este ca baietii sa joace bine, iar daca mai vin si o infrângere sau doua nu va fi un capat de tara. Acest egal cu Dinamo, la care adaugam si pe celelalte cu Steaua, Rapid si chiar pe cel de la Pitesti, unde, indiferent de locul pe care se afla FC Arges, acestia au echipa foarte buna, nu inseamna prea mult daca nu exista continuitate. Aici ma refer la faptul ca Stiinta trebuie sa invinga pe Bistrita, la Iasi, apoi la Galati si mereu pentru a ajunge o echipa valoroasa“, a spus Mititelu.


Gloria, o echipa periculoasa


Nimic nu pare sa-l mai sperie pe patronul Universitatii, care, desi nu subestimeaza gruparea bistriteana, nu concepe sa rateze cele trei puncte puse in jocul de duminica, mai ales ca alb-albastrii trebuie sa se revanseze dupa usturatoarea infrângere suferita in meciul tur. Singura temere a lui Adrian Mititelu este legata de faptul ca elevii lui Fane Stoica nu se vor concentra la fel de bine precum in meciul cu Dinamo, iar jocul juvetilor poate sa aiba de suferit. Patronul craiovean este convins ca un gol al juvetilor, marcat in primele minute ale intâlnirii de pe stadionul „Lia Manoliu“, ii va descatusa pe fotbalistii olteni, iar Universitatea va face scor cu Bistrita.


„Gloria Bistrita este o echipa foarte periculoasa. Poate la fel de greu de invins ca Dinamo. Baietii nu trebuie sa se culce pe o ureche dupa egalul cu bucurestenii, ci sa ia foarte in serios acest meci. Daca elevii lui Fane Stoica vor fi cei care vor inscrie primii, iar acest lucru se va petrece repede, atunci Universitatea va face scor, altfel, va fi foarte greu“, a opinat Mititelu.


Conducerea Stiintei a decis sa nu se mai vânda bilete pentru meciul cu Gloria Bistrita doar in Banie, asa cum s-a intâmplat la meciul cu Rapid, ci si in Capitala, prin intermediul vânzatorilor volanti, in apropierea stadionului „Lia Manoliu“. Costul unui tichet la tribuna a II-a va fi de 10 lei si 20 de lei la tribuna 0, biletele din Bucuresti putând fi gasite doar duminica, incepând cu ora 14.00.


Mititelu vrea alt stadion


Desi a concesionat arena „Ion Oblemenco“ pâna in 2010, patronul Universitatii a afirmat luni seara, in cadrul unei emisiuni tv, ca se mai gândeste la varianta construirii altei arene, renuntând astfel sa investeasca cinci milioane de euro in fostul „Central“. Adrian Mititelu a motivat aceasta idee prin faptul ca il incomodeaza pista de atletism, iar aportul publicului este diminuat, dar hotarârea va fi luata doar dupa ce se va consulta cu apropiatii si cu suporterii.


„M-am tot gândit daca este bine sa construiesc pe structura actualei arene, insa mi-e teama sa nu patesc acelasi lucru care se intâmpla cu stadionul «Lia Manoliu». S-au investit foarte multi bani in schimbarea gazonului, iar acum stadionul trebuie darâmat pentru a se construi unul modern. Nu-mi place ideea ca un stadion sa aiba o pista de atletism, iar pe «Oblemenco» cred ca tribunele sunt prea departe de gazon. Ar fi o idee buna sa construim un stadion ultramodern pentru Universitatea si, tinând cont ca am terenuri multe, avem tot atâtea solutii de a-l pozitiona undeva, in preajma orasului. O sa facem un sondaj, o sa discut cu mai multi oameni, sa vedem la ce solutie vom ajunge“, a punctat Adrian Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII