24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu l-a impresionat pe Spalletti

Chivu l-a impresionat pe Spalletti

Luciano Spalletti, antrenorul echipei AS Roma, a spus ca a fost impresionat de determinarea de care a dat dovada Cristian Chivu in finalul meciului cu Olympique Lyon, din optimile Ligii Campionilor, desi fundasul român primise o lovitura puternica in figura si avea nasul rupt. „Chivu a primit o lovitura foarte puternica in figura, toata lumea a vazut ca a fost un gest violent. Nu stiu daca l-ati vazut cum arata. Daca il privesti este socant. El a reintrat pe teren si nu a ezitat sa loveasca mingea cu capul, ca si cum nu ar fi avut nimic. A bagat capul de doua – trei ori. Nu a cautat sa se razbune. E o diferenta fata de meciul din Supercupa, când a lasat echipa in zece fara sa fi fost nevoie“, a opinat Spalletti.


La rândul sau, francezul Philippe Mexes, coechipierul lui Chivu din defensiva echipei din capitala Italiei, a spus ca românul va fi cel mai frumos jucator din apararea lui AS Roma, dupa ce s-a operat la nas. „Chivu? Daca si-a refacut nasul, acum va fi cel mai frumos din aparare“, a spus Mexes despre jucatorul român.


Cristian Chivu a fost operat pe 7 martie, el suferind o fractura de piramida nazala, dupa ce a fost lovit cu cotul in figura de atacantul brazilian al formatiei Olympique Lyon, Fred, in timpul partidei ce a avut loc saptamâna trecuta, in mansa secunda a optimilor Ligii Campionilor. Incidentul s-a produs in minutul 80 al intâlnirii, la scorul de 2-0 pentru AS Roma, lovitura provocându-i românului o hemoragie nazala. Chivu a primit ingrijiri timp de aproximativ trei minute pe margine, iar apoi a revenit in teren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS