Acasă Sport Victorie cu emotii pentru Energo

Victorie cu emotii pentru Energo

Asa cum anuntase antrenorul Vali Nistoran, Energoconstructia Craiova nu a avut duminica un meci usor cu Informatica Timisoara, echipa pe care a invins-o cu 4-3 (1-0), dupa un final cu emotii. Energo conducea la pauza doar cu 1-0, prin reusita lui Florescu, dar la inceputul partii a doua craiovenii au lasat impresia ca vor invinge la scor, dupa ce au mai punctat de trei ori, prin nou-venitul Burada si Sorin Chivu (doua goluri). Insa, pe fondul relaxarii jucatorilor din Banie, banatenii au inscris si ei rapid trei goluri. La scorul de 4-3, in ultimele doua minute ale meciului, Energo a jucat la trecerea timpului si a reusit sa obtina toate cele trei puncte.


Nistoran a trimis in teren echipa: Rizan – Pantelimon, Chiliman, Cioboiu, Florescu. Au mai intrat: Chivu, Rotaru, Bugala, Mihalache, Burada.


Celelalte rezultate: Poli Timisoara – Odorheiu Secuiesc 2-6, Cosmos Pitesti – United Galati 3-0, Clujana Cluj-Napoca – Metropolis Bucuresti 18-6, Moldocor Piatra Neamt – CSM Focsani 2-1, Athletic Club Bucuresti – Quasar Deva 9-1. Derbiul etapei viitoare, dintre ACS Odorheiu Secuiesc si Energoconstructia Craiova, va avea loc sâmbata, de la ora 11.00, si va fi transmis in direct pe B1TV.

Exit mobile version