20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMi-a placut si mie meciul asta

Mi-a placut si mie meciul asta

Antrenorul Stiintei a marturisit ca juvetii au tintit victoria, dar egalul obtinut nu are de ce sa-l nemultumeasca, tinând cont de adversar.


Tehnicianul Stiintei, Fane Stoica, s-a declarat multumit atât de rezultatul final, cât si de evolutia elevilor sai, care, cu putin noroc, ar fi putut transa victoria in ultimele secvente ale jocului. „Mourinho“ a spus ca se astepta ca juvetii sa dea totul pe teren, iar faptul ca nu au reusit sa concretizeze numeroase ocazii de poarta nu il ingrijoreaza.


„Mi-a placut si mie meciul asta si se putea si mai bine. Daca marcam in ultimul minut era si mai frumos, insa a fost un meci foarte bun, de un nivel foarte ridicat, rapid si asta ma multumeste, pentru ca, de câteva saptamâni, le spun copiilor ca, daca vrem sa fim o echipa mare, trebuie sa fim foarte puternici in ofensiva. Baietii trebuie sa alerge la fiecare joc, nu numai cu Dinamo. Nu sunt deloc ingrijorat ca nu marcam, pentru ca jucam de trei etape in deplasare, suntem tot timpul pe drum, nu am apucat inca sa stam in fata suporterilor pe terenul nostru. Asa se pare ca va fi si in continuare, incercam sa nu reparam «Ion Oblemenco» doar-doar o sa jucam si noi acasa“, a spus Fane Stoica.


Mai e de munca


Tehnicianul craiovean a promis ca, in curând, Universitatea va ajunge in top, dar mai are de trecut prin destule etape pâna sa obtina victorii frumoase in fata marilor rivale din Capitala. Fane Stoica a spus ca de moment se multumeste cu egalurile obtinute cu Steaua, Dinamo si Rapid, dar, in curând, Universitatea va trebui sa-si doreasca mai mult.


„Mai sunt ceva lucruri de pus la punct, dar astazi (duminica – n.r.) am demonstrat ca suntem pe un drum bun si, cu rabdare, ambitie si munca, Universitatea va ajunge acolo unde ne dorim cu totii. In viata imi place sa pun stacheta cât mai sus, si eu, si baietii vrem sa batem granzii din Bucuresti, nu este de ajuns sa facem egal, insa niciodata nu poti sa ajungi la facultate fara sa treci peste liceu si examene. Noi am venit la Bucuresti sa câstigam meciul, pentru ca asa e in viata fotbalistica, trebuie sa crezi ca poti câstiga“, a conchis Fane Stoica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII