16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportReghecampf a câstigat duelul românilor

Reghecampf a câstigat duelul românilor

Alemannia Aachen, formatia la care este legitimat si jucatorul român Laurentiu Reghecampf, s-a impus sâmbata, cu 2-0, pe terenul formatiei lui Vlad Munteanu si Sergiu Radu, Energie Cottbus, in etapa a 25-a a Bundesligii. Oaspetii au deschis scorul in minutul 28, prin Rosler, iar Portughezul Pinto a punctat in minutul 90 pentru 2-0. Alemannia a jucat in inferioritate numerica din minutul 37, când Dum a fost eliminat.


La gazde, Vlad Munteanu si Sergiu Radu au fost integralisti, in timp ce Laurentiu Reghecampf a evoluat la Alemannia pâna in minutul 79, când a fost inlocuit cu Casper. Schlaudraff de la oaspeti a ratat un penalti in minutul 35.


Atacantul Marius Niculae a fost introdus pe teren in minutul 84 al meciului pe care ehipa sa, FSV Mainz, l-a câstigat, cu 1-0, pe teren propriu, in fata formatiei Arminia Bielefeld (gol: Andreasen ’84). Acesta a fost al patrulea meci in care a fost folosit Niculae de la venirea sa la Mainz, insa atacantul român nu a contabilizat decât 85 de minute in Bundesliga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS