10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii spera la o minune

Pandurii spera la o minune

Energia Pandurii poate pune capat crizei de rezultate si caderii spre subsolul clasamentului daca invinge pe Steaua Bucuresti, astazi, de la ora 11.00, in Sala Sporturilor din Târgu Jiu.


Misiunea gorjenilor pare imposibila, in conditiile in care tehnicianul Vlad Caba are la dispozitie un lot limitat de indisponibilitati, iar putinii handbalisti valizi sunt lipsiti de moral dupa esecurile continue din ultimul timp. In schimb, Steaua a reintrat in carti pentru adjudecarea titlului national, fiind greu de crezut ca se poate impiedica tocmai la Târgu Jiu. Conducerea gruparii gorjene a creat o presiune in plus, amenintându-i pe antrenori si jucatori cu sanctiuni daca nu obtin macar un punct. „Nici o echipa din campionat care intâlneste Steaua si Dinamo nu poate sa faca declaratii gen promisiuni electorale cum ca va obtine victoria. Toate echipele iau in calcul si posibilitatea unei infrângeri in fata acestor formatii, cu atât mai mult una aflata pe locul noua. Probabil ca nu se va schimba prea mult situatia in clasament, din fericire nici contracandidatele noastre nu au jocuri prea usoare. Probabil vom fi egalati la puncte de Brasov, care are un joc mult mai usor in deplasare la Iasi. Batalia va ramâne deschisa pentru ultimele etape de campionat“, anticipeaza Caba.


Acesta sustine ca Energia poate invinge Steaua numai cu o conditie, sa limiteze ratarile exasperante din ultimele meciuri. „Lipsa de concentrare la finalizare este problema cea mai grava in momentul de fata si posibilitatile tehnice ale jucatorilor ajunsi in aceasta faza. Nu cred ca putem corija aceste neajunsuri atât de repede. Eu pot doar sa creez o anume presiune la antrenamente, sa modelez pe cât posibil situatiile de joc si sa eliberez jucatorii de o anumita presiune care i-ar inhiba“, a spus tehnicianul „pandurilor“.


Costea, Preda, Panait, Radulescu, Truica si Ilies sunt incerti pentru jocul cu Steaua, lipsa unui medic la echipa Energia Pandurii, ce se vrea profesionista, facând imposibila o previziune a duratei indisponibilitatii acestora. Practic, „pandurii“ au doua meciuri care pot fi câstigate pâna la finalul campionatului, cu Bistrita si Cluj, ambele pe teren propriu, insa doar patru puncte nu garanteaza un loc in Liga Nationala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS