8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPavel a trecut greu de primul tur

Pavel a trecut greu de primul tur

Nevoit sa joace in calificari pentru a accede pe tabloul principal al turneelor importante din circuitul ATP, cel mai bun tenisman român, Andrei Pavel, a reusit cu greu sa depaseasca runda inaugurala a „preliminariilor“ Masters-ului de 3.285.000 de dolari de la Indian Wells (SUA). „Cneazul“ a avut nevoie de doua ore si 35 de minute pentru a-l depasi pe americanul Scott Oudsema, jucatorul cu cea mai slaba clasare in ierarhia ATP (locul 261) prezent in calificarile competitiei din California.


Pavel (nr. 107 mondial) s-a impus in final cu scorul de 5-7, 6-4, 7-6 (3), dupa ce a fost condus cu 5-2 in setul decisiv de tenismanul cu 13 ani mai tânar, dar a revenit spectaculos pe final, iar acum se afla la o singura victorie de primul tur al intrecerii de 3.285.000 de dolari. In ultima runda a calificarilor, Andrei Pavel, considerat al 13-lea favorit in lupta pentru accederea pe tabloul principal, il va intâlni pe italianul Andreas Seppi (nr. 10), care a trecut lejer de americanul Jeff Salzenstein, scor 6-2, 6-1.


Tenismanul român va intra in joc la Indian Wells si in competitia de dublu, unde face pereche cu germanul Alexander Waske, cei doi fiind finalisti la turneul de luna trecuta de la Rotterdam, unde au pierdut in fata tandemului Leander Paes (India) / Martin Damm (Cehia). La competitia de la Indian Wells va fi prezenta toata crema tenisului mondial, Roger Federer, Rafael Nadal, Andy Roddick, Nikolay Davydenko sau Fernando Gonzales, in intrecerea masculina, sau Maria Sarapova, Svetlana Kuznetsova, Martina Hingis, Nadia Petrova si Nicole Vaidisova, la feminin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS