13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu i-a luat banii lui Simota

Mititelu i-a luat banii lui Simota

Adrian Mititelu a amenintat ieri dupa-amiaza ca, in cazul in care formatia Jiul Petrosani va fi programata pentru partida de astazi cu Poli Iasi, echipa sa nu se va prezenta la meciul cu Dinamo. Dupa cum se stie, LPF a decis miercuri sa nu programeze intâlnirea Poli Iasi – Jiul pâna când gruparea din Petrosani nu isi va plati datoria de 150.000 de dolari pe care o are fata de Stiinta, in contul transferului lui Alexandru Badoiu, de la Jiul la Poli Timisoara. „Daca Jiul nu plateste si va fi programata in meciul de la Iasi, nu ne prezentam la partida cu Dinamo“, a tunat Mititelu.


Discutiile pe tema acestui subiect au inceput inca de dimineata, când echipa din Valea Jiului si-a facut bagajele si a plecat spre Iasi, fiind convinsa ca meciul va fi programat. „Eu mi-am pregatit echipa pentru meci si, la ora jocului, vom fi pe teren. Nimic nu ne poate opri sa ne prezentam la aceasta partida“, a spus antrenorul „minerilor“, Marin Tudorache, la scara autocarului. Pe drum, hunedorenii au primit si confirmarea oficiala: meciul se joaca. FRF a trimis un comunicat catre LPF prin care atentiona ca neprogramarea formatiei patronate de Alin Simota este nestatutara atâta timp cât clubul din Valea Jiului a facut apel la decizia Comisiei pentru Statutul Jucatorului (CSJ). „Vom demonstra ca decizia CAF este abuziva. Jiul si eu, prin firmele mele, avem banii necesari platii, dar ma mira atitudinea Craiovei, pentru ca asteptam o pozitie verticala din partea lor, pentru ca si ei sunt luptatori, ca si noi“, a declarat Alin Simota.


In ciuda pozitiei adoptate de Simota, la nici doua ore dupa ce acesta a facut respectivele declaratii, patronul Jiului a virat cei 150.000 de dolari Universitatii, anuntul fiind facut de Sorin Satmari, Directorul de Comunicare si Imagine al LPF. „La ora 17.49 a sosit ordinul de plata de la Jiul si astfel am decis ca nu mai sunt motive ca petrosenenii sa nu fie programati in campionat“, a precizat, aseara, Satmari.


In alta ordine de idei, CSJ a decis ieri programarea echipei FC Arges pentru meciul de astazi cu FC Vaslui, dupa ce pitestenii si-au achitat obligatiile financiare fata de CSS Craiova, in urma transferului jucatorului Irinel Gaman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS