10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFred regreta ca i-a rupt nasul lui Chivu

Fred regreta ca i-a rupt nasul lui Chivu

Fred, atacantul brazilian al echipei Olympique Lyon, care i-a provocat o fractura de piramida nazala lui Cristian Chivu la meciul de marti cu AS Roma, sustine ca nu a intentionat sa il accidenteze pe român si ca regreta incidentul.


„A fost o faza normala de joc. Eu eram prins de adversar si am incercat sa ma eliberez de acest marcaj. Din nefericire, bratul meu, si nu cotul, a cazut pe o parte sensibila a corpului lui Chivu, nasul. In general, in astfel de cazuri, bratul loveste pieptul“, a explicat jucatorul lui Olympique Lyon.


Fred a precizat ca este implicat intr-un astfel de incident pentru prima data in cariera, sustinând ca nu este un jucator violent.


„Istoricul meu arata ca nu sunt un jucator violent. Dimpotriva, sunt obisnuit sa «iau bataie» in teren, nu sa bat. Imi pare rau ca am lovit un coleg de meserie. Insa, am constiinta impacata, pentru ca nu am avut nici cea mai mica intentie sa il lovesc“, a mentionat atacantul brazilian, care, potrivit presei franceze, risca sa fie suspendat opt meciuri pentru accidentarea fundasului român.


Chivu a fost operat


Cristian Chivu a fost operat miercuri seara, la o clinica din Roma, pentru indreptarea septului nazal. Fotbalistul român a suferit o fractura de piramida nazala, dupa ce a fost lovit cu cotul in figura de Fred in timpul partidei care a avut loc marti, in mansa secunda a optimilor Ligii Campionilor.


Incidentul s-a produs in minutul 80 al intâlnirii de la Lyon, la scorul de 2-0 pentru AS Roma, lovitura provocându-i românului o hemoragie nazala. Chivu a primit ingrijiri timp de aproximativ trei minute pe margine, iar apoi a revenit in teren. Faza nu a fost observata de arbitrul Manuel Mejuto Gonzalez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS