12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergo s-a distrat cu Quasar Deva

Energo s-a distrat cu Quasar Deva

Formatia Energoconstructia Craiova continua parcursul bun din 2007, ultima „victima“ a oltenilor fiind Quasar Deva, formatie pe care au invins-o cu 8-2 (3-2). Partida s-a desfasurat miercuri seara la Deva, iar printre spectatori s-au aflat si jucatorii campioanei en-titre, CIP Deva, care, cu câteva ore inainte, batusera pe Moldocor Piatra Neamt, scor 10-6. La un moment dat, in minutul zece, Quasar conducea cu 2-0, iar jucatorii de la CIP Deva au strigat din tribuna: „Rau ati facut ca le-ati dat doua goluri, ca acum va omoara astia! Si noi i-am condus, si apoi s-au enervat si nu au plecat de aici fara un punct!“. Si au avut dreptate. Energoconstructia s-a dezlantuit. Pâna la pauza a marcat trei goluri, suficiente pentru a prelua conducerea, iar in repriza secunda a mai punctat de cinci ori.


„In nici un moment nu ne-am temut ca vom pierde. Jucatorii au fost un pic obositi dupa atâtea drumuri lungi si au mai ratat. Dar ce sa le mai zic la 8-2?“, a spus ieri antrenorul Vali Nistoran. Acesta a trimis in teren echipa: Rizan – Pantelimon (2 goluri), Cioboiu (2), Chiliman (1), Florescu. Au mai intrat: Bors, Guran (portari), Apostol, Bugala (1), Rotaru (1) si Mihalache (1).


In aceasta runda s-au mai inregistrat rezultatele: Cosmos Pitesti – Poli Timisoara 2-3, Clujana Cluj-Napoca – United Galati 7-3, Metropolis Bucuresti – Municipal Constanta 1-6, CSM Focsani – Athletic Bucuresti 0-3, Informatica Timisoara – Odorheiu Secuiesc 5-5. In clasament conduce CIP Deva (58 de puncte), urmata de Athletic Bucuresti (46) si de Energoconstructia Craiova (45), dar oltenii au un joc mai putin, cel cu CSM Focsani. Duminica, echipa antrenata de Vali Nistoran va juca acasa, cu Informatica Timisoara, formatie care a remizat in aceasta etapa cu fosta campioana ACS Odorheiu Secuiesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS