16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDanciulescu, rezerva cu Universitatea

Danciulescu, rezerva cu Universitatea

Eclipsa de forma pe care o traverseaza Ionel Danciulescu, care nu de mult a pierdut si banderola de sef de „haita“ al dinamovistilor, l-a determinat pe Mircea Rednic sa ia in calcul varianta netitularizarii atacantului cel putin pentru meciul cu Universitatea. In opinia „Puriului“, francezul Jean Phillipe Mendy este mai util decât „Danciu-gol“ la ora actuala si, probabil, va fi aruncat in lupta contra oltenilor inca din primul minut. Decizia lui Rednic s-a bazat pe faptul ca vârful de 30 de ani a fost schimbat primul in toate meciurile din acest an, nereusind nici macar un gol, si este tentat sa paraseasca gruparea din „Stefan cel Mare“ la finele acestui sezon.


„Sunt multumit de Niculescu! L-am dorit mult si când eram la Rapid. Cu Danciulescu, recunosc ca e mai greu. Dar eu il sustin si stiu ca-si va reveni. Noi il ajutam, dar trebuie sa se ajute si el!“, a spus „Puriul“ despre „Danciu-gol“, care ocupa locul trei in clasamentul golgheterilor, cu zece reusite.


Jean Phillipe Mendy nu a evoluat ieri in amicalul sustinut de „câinii rosii“ la Giurgiu, cu Dunarea (locul 9 in Seria B1), fiind menajat de conducerea ros-albilor, atacantul de 20 de ani suferind o usoara contractura musculara la ultimul antrenament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS