21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAna Brinza, eliminata de colega de club

Ana Brinza, eliminata de colega de club

Spadasinele de la Centrul Olimpic din Craiova au participant, recent, la un concurs de Cupa Mondiala, la individual, senioare, desfasurat in orasul german Tauberbischofsheim.


Iuliana Maceseanu, de la Steaua Bucuresti, a obtinut cea mai buna clasare, locul noua, urmata de Loredana Iordachioiu (CSM Craiova), locul zece. Alta craioveanca, Anca Bacioiu, a ocupat la finalul concursului pozitia a 26-a, iar Simona Alexandru, de la Steaua, a incheiat competitia pe locul 32. Interesant este faptul ca Alexandru a ajuns pe tabloul de 32, dupa ce a invins-o pe colega sa de club, mult mai titrata Ana Brinza, care s-a clasat abia pe locul 36.


„Ana Brinza a reprezentat supriza neplacuta, fiind invinsa de Simona Alexandru. Este interesant, intrucât cele doua au obiective total diferite: Brinza lupta sa obtina calificarea, pentru a doua oara, la Olimpiada, iar Alexandru vrea o pozitionare cât mai buna in competitiile europene, nu neaparat obtinerea unei medalii“, a explicat Dan Podeanu, antrenorul care a insotit lotul feminin de spada al României la concursul din Germania si care ieri a fost recompensat cu titlul de laureat al sportului pe 2006, la probe olimpice.


Alte doua reprezentante ale României, Ana Zdranovschi si Oana Puiu (CSM – LPS „Petrache Triscu“ Craiova), au incheiat concursul de la Tauberbischofsheim pe locul 50, respectiv 134, din 138 de concurente. Pe 18 martie, spadasinele vor pleca la un nou concurs de Cupa Mondiala, care va avea loc in Grecia, la Florina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS