12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFloroiu a demisionat

Floroiu a demisionat

Presedintele Federatiei Române de Atletism, Ilie Floroiu, si-a depus ieri demisia, urmând sa mai ramâna in functie pâna pe 4 aprilie. „Astazi (ieri – n.r.) mi-am depus demisia la secretariat. Este un act unilateral, care nu trebuie aprobat de nimeni. Conform regulamentului, mai ramân la federatie pâna pe data de 4 aprilie, dupa care ma voi intoarce la Constanta. In locul meu Consiliul Federal va numi un presedinte interimar, care va conduce federatia pâna la organizarea de noi alegeri“, a afirmat Floroiu.


Presedintele FRA a adaugat ca in regulament nu se precizeaza prea clar daca interimatul trebuie asigurat obligatoriu de un vicepresedinte, sau daca aceasta functie poate fi indeplinita de orice membru al federatiei. Printre numele vehiculate pentru functia de presedinte interimar se numara vicepresedinta Gabriela Szabo si comandantul CSA Steaua, George Boroi, care este si membru in FRA.


Ilie Floroiu anuntase in urma cu aproximativ o luna ca va demisiona, dar a fost convins de presedintele Agentiei Nationale pentru Sport, Octavian Belu, sa mai ramâna in functie pâna dupa Campionatele Europene de sala de la Birmingham, incheiate in week-end-ul trecut, competitie la care atletii români nu au cucerit nici o medalie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS