10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBani murdari in Cupa României?

Bani murdari in Cupa României?

Surse apropiate echipei FC Arges sustin ca Rapid ar fi incercat sa aranjeze cu câtiva jucatori pitesteni partida de saptamâna trecuta din Cupa Romaniei. Hotoboc ar fi fost contactat la Mogosoaia de George Boboc, directorul sportiv al Jiului, care i-ar fi spus portarului: „Ai 2.500 de euro sa scapi si tu mingea in poarta, ca si asa va bat aia de la Rapid. S-a mai vorbit si cu alti jucatori, e aranjat“. Fostul portar al „minerilor“ i-a spus totul lui Dorinel Munteanu, antrenorul trasmitându-i ca are incredere in el.


Conducerea FC Arges a anuntat ca va face o ancheta interna, urmând sa comunice pozitia clubului in scurt timp. „Nu e nimic concret, numai discutii“, a spus Cornel Penescu, patronul pitestenilor, in timp ce Hotoboc a evitat subiectul. „Nu vreau sa ii acuz pe cei de la Rapid, mai bine discutati cu conducerea clubului“, a spus portarul alb-violetilor.


George Boboc, directorul sportiv al Jiului, a negat ca ar avea vreo implicatie. „Nu e nimic adevarat, cine spune asa ceva vorbeste prostii! Ce legatura sa am eu cu Rapid si FC Arges?“, a ripostat oficialul Jiului, in timp ce Constantin Zotta, directorul general al Rapidului, a declarat: „Ce tâmpenie! Nici nu pot comenta o asemenea idiotenie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS