9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUn singur obiectiv: victoria

Un singur obiectiv: victoria

Un meci pentru linistea „pandurilor“, asa ar putea fi catalogat jocul cu Poli Iasi de pe „Municipal“. Cele trei puncte sunt absolut necesare, dar nu capitale pentru gorjeni in perspectiva indeplinirii obiectivului.


„Toate meciurile sunt importante. Victoria cu Iasiul ne-ar aduce linistea necesara de a nu juca in continuare cu sabia deasupra capului. Mai sunt 14 etape, finalul conteaza, nu meciul cu Poli Iasi. Dupa clasamentul adevarului ar trebui sa fim pe locul noua, daca am valorifica toate punctele de pe teren propriu“, a sustinut Condescu. Prestatia modesta din prima etapa a fost data uitarii prin victoria cu FC National din Cupa României, dar fotbalistii lui Neagoe au tras invatamintele de rigoare. „Jucatorii au un moral bun si sunt constienti de lucrurile bune pe care le-au facut in partida de la Pitesti, dar si de cele mai putin bune, din meciul de la Bistrita. Au ramas cu picioarele pe pamânt si sunt aceiasi oameni si nu cred ca vreunul dintre ei se gândeste acum ca un joc poate fi câstigat fara sa muncim. Chiar am avut o discutie cu ei in cabina pe aceasta tema“, a afirmat „Geana“.


Acesta are la dispozitie intreg lotul, Vancea fiind si el recuperat medical. „Singurul jucator cu probleme este Vancea, care a facut astazi (ieri – n.r.) antrenament, dar simte niste dureri la genunchi dupa o lovitura puternica, in urma careia i s-a umflat. Doctorul spunea ca ar putea sa fie ceva mai grav, dar, spre bucuria noastra, cred ca va fi in regula la meciul cu Iasi. Rus nu are probleme, dar nu s-a antrenat pentru ca acuza o stare de oboseala normala dupa 120 de minute de joc“, a mai spus Neagoe.


Cu gândul la cupele europene


Calificarea echipei Pandurii Târgu Jiu in cupele europene este provocarea lansata de presedintele Marin Condescu, care se poate materializa prin simpla calificare in finala Cupei României, daca gruparea gorjeana ar elimina in semifinale pe Poli Timisoara. „Daca picam cu Poli Timisoara, mai avem un singur meci pâna la calificarea in cupele europene, iar daca jucam cu Rapid sau cu Steaua, mai avem doua“, a spus Condescu. Pentru prezenta in semifinalele competitiei surprizelor, fotbalistii lui Neagoe nu au incasat nici un ban, urmând sa beneficieze de o prima consistenta pentru calificarea in finala si câstigarea Cupei României. „Este o performanta calificarea in semifinale, dar strategia mea si a antrenorului este sa abordam cupa in alt mod. Sa premiem calificarea in finala cu câte 5.000 de euro si sa distribuim jucatorilor suma de 100.000 de euro, pe care sponsorul Timisoreana o ofera echipei câstigatoare. Daca pierdem in semifinale, o sa premiem si victoria cu FC National cu o anumita suma, pe care o vom stabili de comun acord cu antrenorul si capitanul echipei“, a declarat Condescu.


Apel catre suporteri


Calificarea in careul de asi al Cupei României, virtuozitatea tehnica a lui Vasilache sau Iordache, precum si preturile biletelor sunt motivele pentru care oficialii clubului Pandurii Târgu Jiu asteapta o afluenta importanta a spectatorilor la meciul cu Poli Iasi. „Mi-as dori ca publicul sa fie in numar mare duminica la meci pentru ca este o performanta ca suntem in semifinala Cupei României. Este pentru prima data când Pandurii ajunge intr-o faza atât de sus in cupa. Cu siguranta publicul va aprecia acest lucru, iar la noi publicul este de regula al 12-lea jucator. Mi-as dori sa fie stadionul plin si toti sa fie alaturi de echipa si sa ne ajute prin incurajarile lor sa câstigam partida cu Poli Iasi“, este dorinta lui Neagoe.


Clubul va pune in vânzare biletele in ziua meciului, incepând cu ora 9.00, la preturile de cinci lei (peluze), zece lei (tribuna I+II) si 15 lei (tribuna 0), iar separat de acestea spectatorii isi pot achizitiona numarul trei ale revistei clubului – „Hei, hei, Pandurii!“, cu doi lei, si fulare cu insemnele clubului – 20 de lei. „Cred ca vor veni spectatori si pentru transferurile pe care le-am facut, sa-l vada pe Vasilache sau pe Iordache, care au jucat bine la Pitesti. Vrem sa testam cu aceasta ocazie si fidelitatea spectatorilor, renuntând sa mai vindem revista clubului impreuna cu biletul de intrare“, a declarat presedintele Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS