16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRamos a fost lovit cu o sticla in cap

Ramos a fost lovit cu o sticla in cap

Antrenorul formatiei oaspete a fost luat la tinta de un suporter in momentul in care sarbatorea impreuna cu elevii sai reusita lui Kanoute.


Partida dintre Betis si FC Sevilla, contând pentru mansa a doua a sferturilor de finala ale Cupei Spaniei, a fost intrerupta miercuri seara, in minutul 57, la scorul de 0-1, dupa ce antrenorul oaspetilor, Juande Ramos, a fost lovit in cap de o sticla de plastic aruncata din tribuna. Tehnicianul, inconstient pentru câteva minute, a fost scos pe targa din incinta stadionului si transportat cu o ambulanta la spital. Arbitrul Undiano Mallenco a luat decizia intreruperii meciului.


Ramos a parasit ieri-dimineata spitalul in care fusese tinut sub observatie. Potrivit medicilor, Ramos, de 52 de ani, nu a suferit nici o leziune neurologica. La iesirea din spital, antrenorul echipei FC Sevilla le-a spus ziaristilor ca nu isi aminteste nimic din ceea ce i s-a intâmplat pe stadionul „Manuel Ruiz de Lopera“.


Fanii lui Betis si-au facut de cap


Acesta nu a fost singurul incident petrecut cu ocazia partidei Betis – FC Sevilla. Inaintea inceperii meciului, aproximativ 150 de fani ai lui Betis Sevilla au devastat câteva cabine telefonice aflate in apropierea stadionului pe care evolueaza FC Sevilla, „Sanchez Pizjuan“. De asemenea, in tribunele arenei „Manuel Ruiz de Lopera“, unde s-a jucat meciul, presedintele gruparii FC Sevilla, Jose Maria del Nido, a avut o primire ostila, fiind injurat in permanenta de fanii „alb-verzilor“.


Pe teren, pâna in momentul intreruperii meciului, ambele formatii au avut câteva sanse de gol, dar singura reusita i-a apartinut lui Kanoute (’56). Imediat dupa gol, in momentul in care sarbatorea impreuna cu elevii sai reusita, antrenorul Juande Ramos a fost lovit cu sticla aruncata din tribuna.


Barcelona si Getafe, in semifinale


FC Barcelona si echipa la care este legitimat Cosmin Contra, Getafe, s-au calificat miercuri seara in semifinalele Cupei Spaniei, dupa disputarea mansei a doua a sferturilor de finala. „Barca“ remizase in tur, pe „Nou Camp“, cu Zaragoza (1-1), dar s-a impus in a doua runda a acestei intâlniri, cu 2-1, pe terenul formatiei pregatite de Victor Munoz. Ambele goluri ale catalanilor au fost marcate in prima repriza de Xavi (’18) si Iniesta (’25). A redus din handicap Pique, in minutul 75. Antrenorul Barcelonei, Frank Rijkaard, a folosit prima garnitura, de pe teren nelipsind Giuly, Messi si Ronaldinho.


In schimb, Getafe isi asigurase in proportie de 99 la suta „biletele“ pentru optimi dupa meciul tur cu Osasuna, câstigat cu 3-0, si a pierdut miercuri seara mansa a doua, disputata la Pamplona, cu 1-0. Golul gazdelor a fost marcat de Romeo, in minutul 16. Antrenorul Bernd Schuster nu l-a folosit pe Cosmin Contra.


A treia echipa calificata in semifinale este Deportivo La Coruna, care a remizat, scor 1-1, pe terenul formatiei din liga a doua Real Valladolid. Filipe a marcat pentru galitieni, in minutul 33, iar gazdele au egalat cu cinci minute inainte de final, gratie reusitei lui Manchev. In tur, Deportivo se impusese cu scorul de 4-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS