14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportJuventus nu este interesata de Toni

Juventus nu este interesata de Toni

Presedintele clubului din Torino, Cobolli Gigli, a anuntat ca nu i-a facut o oferta atacantului echipei „viola“.


Clubul Juventus Torino a anuntat, prin vocea presedintelui Cobolli Gigli, ca nu este interesat de achizitionarea colegului lui Adrian Mutu din atacul Fiorentinei, Luca Toni, asa cum scrisese presa italiana in ultimele zile.


„Nu a zis nimeni din acest club ca suntem interesati de Toni. Au fost doar niste zvonuri“, a spus Cobolli Gigli.


In schimb, presedintele „Batrânei Doamne“ a afirmat ca este interesat de readucerea la Juventus a fundasului Fabio Cannavaro, caruia nu i-a mers foarte bine la Madrid dupa transferul din vara anului trecut: „Cannavaro este un jucator de clasa si ni l-am dori la echipa. Dar trebuie sa recunosc ca o revenire a lui este dificil de pus in practica“.


Juventus Torino si i-a asigurat deja pentru sezonul viitor pe fundasul ceh Grygera (Ajax Amsterdam) si pe mijlocasul bosniac Salihamidzic (Bayern München), ambii urmând sa ajunga la Torino in iulie. Nu este exclusa nici revenirea lui Gianluca Zambrotta, transferat anul trecut la Barcelona.


„Juve“, lidera in Serie B


Luni seara, in cadrul etapei a 25-a din Serie B, Juventus a obtinut o victorie in extremis, 1-0 la Modena, pastrându-si astfel prima pozitie in ierarhia diviziei a doua italiene. Unicul gol al meciului a fost inscris in minutul 86, când fundasul gazdelor, Matteo Centurioni, a trimis mingea in propria poarta in incercarea de a respinge o centrare a lui Bojinov pentru Trezeguet. In ultimele secunde ale intâlnirii, Modena a avut o mare ocazie de gol, dar Gianluigi Buffon s-a opus sutului lui Chiecchi. Acest succes, al 16-lea obtinut de „Juve“ in Serie B, ii permite „Batrânei Doamne“ sa aiba un avans de doua puncte fata de a doua clasata, Napoli.


La Modena, antrenorul echipei din Torino, francezul Didier Deschamps, a folosit urmatorii jucatori: Buffon – Zebina, Boumsong, Chiellini, Balzaretti – Camoranesi, Zanetti, Giannichedda, Nedved – Del Piero (’77, Bojinov), Trezeguet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS