12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIn cautarea moralului pierdut

In cautarea moralului pierdut

O victorie cu FC National ar califica Pandurii Târgu Jiu in premiera in semifinalele Cupei României si, in acelasi timp, ar reface moralul echipei lui Neagoe dupa esecul de la Bistrita.


Prezenta „pandurilor“ in sferturile de finala ale Cupei României este deja o premiera pentru clubul gorjean, insa oltenii nu au de gând sa se opreasca aici. FC National pare un adversar abordabil, cu conditia ca elevii lui Neagoe sa nu repete evolutia modesta de la Bistrita. „Geana“ este convins ca echipa sa va arata alta fata la Pitesti, calificarea in semifinale urmând sa fie decisa de forma de moment a celor doua combatante. „Eu cred ca baietii isi vor reface moralul. E normal sa fie suparati, sa nu aiba aceeasi incredere mare ca inaintea jocului cu Gloria. Au vazut ca nu e bine nici când ai incredere prea mare. Incercam sa trecem peste meciul pe care l-am pierdut la Bistrita. Echipa care va juca cel mai bine, care va sta mai bine din punct de vedere tactic si fizic in teren, aceea va fi câstigatoare“, crede Neagoe.


Tehnicianul oltean nu s-a decis daca va face modificari in unsprezecele de start dupa jocul cu Gloria, in urma caruia s-a aratat dezamagit de evolutiile lui Pacurar, Vasilache si Guso. „Se poate sa apara modificari in primul unsprezece fata de jocul de la Bistrita. Inca nu m-am decis. Vom vedea si dupa ultimul antrenament. Oricum, astept mai mult de la echipa, sa arate alta fata si sunt convins ca asa vor sta lucrurile nu de la un jucator anume. Mizez pe jocul echipei“, a afirmat Neagoe. Din calitatea de antrenor al echipei Pandurii, Eugen Neagoe va da, pentru a doua oara in acest sezon, replica fostului sau profesor, Sorin Cirtu, pe care l-a invins in tur, când acesta pregatea Poli Timisoara.


Oficialii gorjeni spera ca echipa sa fie sustinuta de 600 de suporteri la Pitesti. Clubul din Târgu Jiu pune la dispozitia galeriei doua autocare, alti 500 de fani fiind asteptati din bazinele miniere Rovinari si Motru. „Asteptam cât mai multi suporteri sa fie alaturi de echipa. Trebuie sa câstigam si meciul cu FC National, si cel din campionat cu Poli Iasi in aceasta saptamâna“, a spus secretarul general al clubului, Daniel Baloi. Pandurii, clubul organizator al sfertului de finala cu FC National, a hotarât sa lase intrarea libera.


Vajda s-a intors la Târgu Jiu


Dupa ce s-a pregatit cu Forex Brasov in pauza competitionala, fotbalistul reprezentat de Adrian Ilie, Attila Vajda, a revenit la Pandurii Târgu Jiu. Vajda nu intra in vederile lui Eugen Neagoe, acesta urmând sa evolueze la „satelitul“ EMC Rovinari in prima etapa a returului, impreuna cu Dedu, Enescu, Kutlacic si Vidakovic. Pe lista comuna de jucatori, alaturi de cei mentionati, se mai afla portarii Balaet si Dossey, precum si jucatorii de câmp Iordache, Vatavu, Zoicas, Orac si Radovanovic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS