10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCarlos da probe la Charlton

Carlos da probe la Charlton

Carlos Alberto Fernandes, fostul portar al campioanei României, Steaua Bucuresti, isi cauta de lucru, fiind liber de contract. Goal-keeper-ul lusitan este in probe la formatia engleza de prima liga Charlton Athletic, alaturi de care se pregateste de o saptamâna. Echipa Charlton Athletic, pregatita de Alan Pardew, ocupa locul 18 in Premiership.


Carlos a fost titular pentru echipa secunda a lui Charlton, in meciul cu formatia similara a gruparii West Ham United, scor 1-1, in campionatul de rezerve. „In poarta a fost Carlos, un jucator experimentat, in ciuda faptului ca nu a parut sa se fi acomodat“, a scris site-ul oficial al echipei britanice.


Conform presei lusitane, clubul englez a solicitat gruparii Steaua Bucuresti toate informatiile despre Carlos si despre situatia contractuala a acestuia. Fostul portar de la Boavista este liber de contract de la 31 ianuarie si poate semna pentru orice club. Carlos Alberto Fernandes a plecat, la inceputul lunii decembrie 2006, din România, Steaua hotarând sa renunte la el in urma prestatiilor modeste. Carlos a aparat ultima oara pentru Steaua pe 17 octombrie, in meciul cu Real Madrid, scor 1-4, din etapa a treia a Grupei E a Ligii Campionilor. Portarul a fost achizitionat de Steaua la inceputul anului 2006, de la Boavista, contra sumei de 600.000 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS