10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSchalke, invinsa pe teren propriu

Schalke, invinsa pe teren propriu

Schalke 04, lidera campionatului Germaniei, a fost invinsa duminica, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de Bayer Leverkusen, in etapa a 23-a a Bundesligii. Unicul gol al meciului disputat in fata a 61.482 de spectatori a fost marcat in minutul 85 de atacantul Stefan Kiessling. Mijlocasul brazilian al gazdelor, Lincoln, a fost eliminat in minutul 90. In cazul unei victorii, formatia din Gelsenkirchen avea posibilitatea sa se desprinda la sapte puncte de a doua clasata, VfB Stuttgart, care remizase sâmbata cu Hertha Berlin (0-0). Cele doua formatii sunt separate in clasament de patru puncte.


Ocupanta locului al treilea, Werder Bremen, care era lidera la sfârsitul turului, si-a continuat seria rezultatelor negative si a remizat in deplasare cu „lanterna rosie“ Borussia Monchengladbach, scor 2-2. Oaspetii au condus de doua ori si tot de doua ori au fost egalati. Bremen a deschis scorul repede, in minutul 11, când a punctat Wome, si tot repede a fost egalata, Delura inscriind pentru gazde in minutul 17. Croatul Vranjes a dus-o din nou pe Werder in avantaj in minutul 86 si se parea ca formatia antrenata de Thomas Schaaf va pleca cu toate cele trei puncte puse in joc pe „Borussia Park“. Nu a fost insa de acord atacantul gazdelor Rafael Nando, care in minutul 90 a inscris primul lui gol in actuala editie a campionatului.


Werder Bremen ramâne pe locul al treilea in clasament, dar pozitia sa este amenintata de Bayern München, care a câstigat sâmbata meciul cu Wolfsburg, cu 2-1, si s-a apropiat la trei puncte. Borussia Monchengladbach continua sa ocupe ultima pozitie in clasament, la trei puncte distanta de un loc neretrogradabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS