10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPanduri fara vlaga

Panduri fara vlaga

Liga I


Gloria – Pandurii 2-0


• Stadion „Gloria“, spectatori: 200.


• Au marcat: Muresan ’15, Zaharia ’20.


Gloria: Albut – D. Matei, Muresan, Abrudan (’60, Astilean), Sepsi – M. Rus (’88, Bad), Margineanu, Nalati, Roszel (’66, Sarmasan) – Costea, Zaharia. Antrenor: Ovidiu Sabau.


Pandurii: Guso – Mândrean, Rus, Chibulcutean, Dragomir – Orac, Vancea (’44, Stânga), Pacurar (’60, Vatavu), Vasilache (’46, I. Iordache) – L. Mihai, Vintilescu. Antrenor: Eugen Neagoe.


• Cartonase galbene: Costea (2), Rus / Orac.


• Cartonas rosu: Costea ’23.


• Au arbitrat: C. Balaj – O. Sovre, S. Caia.


Atuurile „pandurilor“, cei cinci ex-bistriteni pe care a mizat Neagoe, au jucat sub asteptari, Pacurar si Vasilache dezamagind la prima prezenta oficiala in tricoul echipei din Târgu Jiu. Desi a jucat mai bine de o ora in superioritate numerica, bistriteanul Costea fiind eliminat in minutul 23, Pandurii Târgu Jiu a gasit rar drumul spre poarta Gloriei, multumindu-se cu o dominare teritoriala sterila. Jocul a fost echilibrat in primul sfert de ora, apoi Muresan (’15) si Zaharia (’20) l-au executat pe neinspiratul Guso. Sansa revenirii in joc a „pandurilor“ a venit de la Costea, care a vazut doua galbene in decurs de numai patru minute, lasându-si echipa in inferioritate. Replica gorjenilor s-a lasat in zadar asteptata, elevii lui Neagoe construind lent, previzibil, cu baloane lungi pe cele doua vârfuri. „Geana“ nu a asteptat pauza trimitându-l in linia mediana pe Stânga. Apoi a taxat si evolutia discreta a lui Vasilache, mizând la reluare pe Ilie Iordache.


Dominare neconcretizata


Pandurii a fost echipa care a controlat jocul in repriza secunda, dar fara sa ameninte poarta Gloriei. Vintilescu (’52) a sutat pe lânga poarta si tot el l-a tintit pe Albut din doi metri in urma unei lovituri de colt (’54). Pacurar si-a incercat si el sutul de la distanta inainte de a fi inlocuit (’60). Bistritenii au ramas periculosi, fiind foarte aproape sa transforme un contraatac taios, dar Guso a reusit sa rezolve situatia in fata lui Muresan. „Sunt suparat pe jocul echipei. Le-am atras atentia ca Gloria este periculoasa la fazele fixe. Primul gol l-am luat din lipsa de marcaj, Muresan trebuia sa aiba om cu el, dar nu s-a respectat. Golul doi este numai din vina lui Guso“, a declarat Neagoe la final.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS