11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDeclaratii dupa meci

Declaratii dupa meci

Adrian Mititelu: „Craiova merita sa câstige acest meci, dar se pare ca aici, la Pitesti, se crede in salvarea de la retrogradare si se merge pe mâna arbitrajelor. Arbitrii, de fapt tusierii, in special Marodin, au fost gazdari in aceasta partida. Probabil acest lucru s-a intâmplat pentru ca Râmnicu Vâlcea este mai aproape de Pitesti decât de Craiova, iar Gheorghe Constantin are o afinitate pentru acest oras. Dar una e una si alta e alta. Banuiesc ca v-ati convins acum ca n-a fost blat“.


 


Cornel Penescu: „Sunt dezamagit de rezultat, dar ma bucur ca am demonstrat ca FC Arges e o echipa corecta. Cei care spun ca eu fac blaturi nu stiu ce vorbesc. N-am cum sa fiu bucuros, pentru ca am pierdut doua puncte. Asta e o porcarie, asta faceau altii inaintea mea. Meciul s-a jucat pe teren. Poate acest rau, ca am pierdut doua puncte, arata ca suntem corecti“.


 


Stefan Stoica: „Sunt mândru ca ne-am pastrat reputatia si ca nu am pierdut acest meci. Nu stiu de ce s-a vehiculat ca aceasta partida va fi strategica, pentru ca si eu, si Dorinel Munteanu suntem antrenori tineri care joaca doar pe teren. Sunt mândru de baietii mei si ca nu am pierdut, pentru ca FC Arges a jucat foarte bine si la un moment dat am fi putut pierde. Sunt foarte multumit de rezultatul obtinut, am plecat de la ideea unui meci nul si ne-a iesit. In repriza a doua nu am mai riscat nimic, de aceea nu am mai avut ocazii“.


 


Dorinel Munteanu: „Dupa jocul prestat am fi meritat victoria, dar modul in care ne-am concentrat ne-a privat de victorie. Dezamagirea e foarte mare. Am avut mai multe sanse de a marca, baietii au facut o partida destul de buna, dar ne-a lipsit golul. Vreau sa revad jocul si sa-mi dau seama exact ce s-a intâmplat. Tot timpul este loc de mai bine. Desi fiecare esec sau semiesec ne trage inapoi, eu cred ca pot sa salvez echipa de la retrogradare. Pentru noi va fi din ce in ce mai greu, dar, atâta timp cât vor mai fi sperante, vom lupta“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS