16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTamas si Ogararu au fost titulari

Tamas si Ogararu au fost titulari

Fundasii Gabriel Tamas si George Ogararu au fost titulari la Celta Vigo, respectiv Ajax Amsterdam, in partidele pe care acestea le-au jucat, joi seara, in mansa a doua a 16-imilor Cupei UEFA.


Tamas a bifat toate cele 90 de minute ale partidei pe care Celta a câstigat-o, cu 2-1, pe teren propriu, in fata formatiei ruse Spartak Moscova, la care fundasul român a evoluat pâna anul trecut. Pentru spanioli au marcat Nene (’12) si Aspas (’77), in timp ce golul oaspetilor a fost marcat de Titov (’87). Acesta a fost al saptelea meci pe care Tamas l-a jucat in actuala editie a Cupei UEFA pentru Celta Vigo. In tur, la Moscova, cele doua echipe terminasera la egalitate (1-1), iar Celta va juca in optimi cu formatia germana Werder Bremen.


La rândul lui, George Ogararu a ramas pe teren 90 de minute in meciul Ajax – Werder Bremen 3-1 (Leonardo ‘4, Huntelaar ’60, Babel ’74 / Almeida ’14). Din pacate pentru ei, „lancierii“ au ratat calificarea in optimile de finala pentru ca nemtii se impusesera in tur cu 3-0. La Ajax, antrenorul Henk Ten Cate l-a convocat pentru meciul cu Bremen si pe atacantul Nicolae Mitea, pe care l-a lasat insa pe banca de rezerve. De altfel, tehnicianul olandezilor nu a efectuat decât o singura schimbare, in minutul 75, când scorul era 3-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS