9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSteaua a pierdut si la Sevilla

Steaua a pierdut si la Sevilla

Cupa UEFA


FC Sevilla – Steaua 1-0


• Stadion „Ramón Sánchez-Pizjuán“, Sevilla. Spectatori: 25.000.


• A marcat: Kerzhakov ’45+2.


FC Sevilla: Palop – Ocio (’75, Dragutinovic), Escude, Castedo, Hinkel – Daniel Alves, Maresca, Puerta, Marti – Kerzhakov, Alfaro (’81, Poulsen).


Steaua: Cernea – S. Stancu, Radoi, Goian, P. Marin (’46, Gigel Coman) – Paraschiv, Ov. Petre, Bostina (’76, V. Iacob) – Nicolita, V. Badea, Cristocea (’55, Croitoru).


• Cartonase galbene: Kerzhakov, Dragutinovic / Nicolita, Croitoru, Paraschiv, Badea.


• A arbitrat: Stuart Dougal (Scotia).


Militarii parasesc Cupa UEFA dupa ce in sezonul trecut ajunsesera pâna in semifinalele competitiei.


Cu un gol marcat de Aleksandr Kerzhakov in finalul primei reprize, FC Sevilla a invins, joi seara, pe Steaua, cu 1-0, si isi continua cursa pentru apararea trofeului Cupei UEFA, pe care l-a cucerit anul trecut. Dupa ce pierduse cu scorul de 2-0 meciul tur, Stelei i-a lipsit luciditatea si la Sevilla, cu toate ca „ros-albastrii“ au avut câteva momente bune de joc.


La jumatatea primei reprize, Jose Luis Marti a ratat o mare ocazie de gol, gresind tinta de la numai câtiva metri. A urmat o actiune foarte frumoasa a lui Banel Nicolita, al carui sut a fost blocat de portarul Andrés Palop, care putin mai târziu s-a intins serios pentru a respinge mingea expediata din afara careului de Valentin Badea. In timp ce suporterii români prezenti pe stadion incepusera sa spere ca Steaua putea sa remonteze diferenta inregistrata dupa meciul tur, Sevilla a „lovit“ in minutele de prelungire ale primei parti, Kerzhakov reluând cu capul in plasa portii lui Cernea o centrare a lui Daniel Alves.


Stelistilor le erau necesare in acel moment trei goluri pentru a se putea califica, dar, in repriza a doua, formatia pregatita de Cosmin Olaroiu a evoluat mai slab decât in prima si nu s-a apropiat decât rareori de careul advers. Sevilla a dat senzatia ca nu forteaza. In finalul meciului au fost consemnate si singurele ocazii ale „ros-albastrilor“ in partea a doua, Nicolita si Vali Badea fiind aproape de gol.


Cupa UEFA, optimi


Tabloul optimilor de finala ale Cupei UEFA: Newcastle (Anglia) – AZ Alkmaar (Olanda), Maccabi Haifa (Israel) – Espanol Barcelona (Spania), Glasgow Rangers (Scotia) – Osasuna (Spania), Sporting Braga (Portugalia) – Tottenham (Anglia), FC Sevilla (Spania) – Sahtior Donetk (Ucraina), RC Lens (Franta) – Bayer Leverkusen (Germania), Paris Saint-Germain (Franta) – Benfica Lisabona (Portugalia), Celta Vigo (Spania) – Werder Bremen (Germania). Meciurile tur vor avea loc pe 8 martie, in timp ce returul se va disputa pe 14 si 15 martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS