Acasă Sport „Asta ne e valoarea“

„Asta ne e valoarea“

La conferinta de presa sustinuta la finalul partidei de la Sevilla, antrenorul stelistilor, Cosmin Olaroiu, a spus ca românii au ajuns anul trecut departe in aceasta competitie deoarece au avut mai mult noroc la tragerea la sorti. De asemenea, Olaroiu a recunoscut superioritatea formatiei spaniole.


„Am facut un meci mai bun decât cel de la Bucuresti. Am avut ocazia de a marca, dar atunci când nu o faci, o face cealalta echipa. Tinând cont de faptul ca inca ne aflam in pauza, acesta nu este adevaratul nivel al echipei mele“, a opinat antrenorul Stelei.


La rândul sau, antrenorul Juande Ramos a spus ca FC Sevilla a controlat cum a vrut jocul de joi si ca golul marcat de Kerzhakov a fost decisiv pentru transarea calificarii in optimi.


„Cel mai bun lucru este ca ne-am calificat in faza urmatoare. Echipa s-a adaptat la joc, in conditiile in care terenul era foarte rapid si cu apa in unele zone. Am controlat jocul cum am vrut. Faptul ca aveam un avantaj de doua goluri ne-a permis sa jucam astfel, dar atunci când a marcat Kerzhakov am transat calificarea“, a spus Ramos.

Exit mobile version