24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAhmetov, dependent de familia Lucescu

Ahmetov, dependent de familia Lucescu

Patronul gruparii Sahtior Donetk, Rinat Ahmetov, a declarat ca doreste ca tehnicianul Mircea Lucescu sa lucreze inca multi ani la formatia sa, dar ca este cu ochii si pe fiul sau, Razvan, antrenor la Rapid.


„Razvan Lucescu este un specialist de mare clasa, care si-a aratat talentul in meciurile din cupele europene. Cred ca sunt multe cluburi care si-ar dori sa-l aiba antrenor pe Razvan. Antrenorul nostru este Mircea Lucescu, am incredere in acest specialist si vreau sa continuam munca alaturi de el multi ani de acum inainte. Dar suntem cu ochii si pe Razvan“, a spus Ahmetov, care a fost intrebat daca este adevarat zvonul ca tehnicianul giulestean Razvan Lucescu va prelua banca tehnica a echipei Sahtior Donetk, iar Mircea Lucescu va deveni director sportiv.


Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a spus, dupa calificarea in optimile de finala ale Cupei UEFA, ca nu se gândeste la finala, deoarece drumul pâna acolo este lung.


„Drumul pâna la finala este lung. Meciul cu Nancy a fost extrem de greu si suntem bucurosi ca am reusit sa eliminam o formatie din Franta. Privim cu incredere la dubla mansa din turul urmator si nu suntem deloc ingrijorati“, a spus Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS