5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRomanii, blocati pe Olimpico

Romanii, blocati pe Olimpico

AS Roma si Olympique Lyon nu au reusit sa inscrie nici un gol, miercuri seara, partida dintre cele doua formatii, disputata pe „Stadio Olimpico“ in prima mansa a optimilor Ligii Campionilor, incheindu-se cu scorul de 0-0. Desi fusese inclus de Luciano Spalletti in lotul pentru acest meci, fundasul român Cristian Chivu nu a putut fi recuperat dupa o accidentare la coapsa stânga si nu a mai fost trecut pe foaia de joc. Astfel, axul defensivei „giallo-rossi“ a fost format din cuplul Philippe Mexes – Mateo Ferrari. La gazde au revenit in schimb mijlocasii Rodrigo Taddei si Mancini, absenti la ultimul meci din Serie A.


Partida din capitala Italiei a fost saraca in faze de poarta si plina de faulturi, arbitrul intâlnirii, englezul Mike Riley, aratând de 11 ori cartonasul galben.


In fata unei echipe care a câstigat de cinci ori la rând titlul de campioana a Frantei si care a ajuns de trei ori consecutiv in sferturile Ligii Campionilor, Roma a suferit in prima repriza. In minutul 7, Juninho a executat o lovitura libera de pe partea dreapta, Taddei a atins si el usor mingea, dar aceasta a lovit bara. Florent Malouda a ratat cea mai mare ocazie a francezilor, el fiind blocat de Doni, dupa ce reusise sa-l dribleze pe fundasul Mateo Ferrari.


In minutul 49, Jérémy Toulalan l-a impins pe Totti la centrul terenului si l-a facut pe arbitrul Riley sa scoata pentru a saptea oara cartonasul galben din buzunar, iar mijocasul lyonez va rata returul de pe 6 martie. Spiritele pe teren nu s-au calmat, iar Taddei a fost avertizat pentru un fault dur comis asupra lui Juninho. In minutul 62, Totti i-a incalzit manusile lui Cupet cu un trasor expediat din lovitura libera, portarul francez respingând in corner. Dupa inca trei cartonase galbene, primite de Totti, Tonetto si De Rossi, si doua minute de prelungiri, arbitrul Mike Riley a pus capat partidei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS