15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPaul Raducan, batut de nepot

Paul Raducan, batut de nepot

Prometeu Craiova, lidera Ligii a IV-a doljene de fotbal, a fost tinuta in sah de o grupa de juniori nascuti in anul 1991 de la Scoala de Fotbal „Gica Popescu“, intr-un amical disputat pe stadionul „Aripile“. Partida, foarte disputata, s-a incheiat cu scorul de 3-2 pentru „pompieri“, care au inscris golul victoriei pe final.


Confruntarea a reprezentat un duel intre fratii Paul si Liviu Raducan, primul, in calitate de antrenor al juniorilor de la „GP, celalalt ca sef al „pompierilor“. Prometeu a câstigat meciul printr-un gol inscris de proaspatul intrat Bogdan Raducan, nimeni altul decât fiul lui Liviu Raducan si nepotul antrenorului de la „GP“. Jucatorul Bogdan Raducan a devenit in aceasta iarna si antrenor secund la echipa, ajutându-l pe „principalul“ Marian Voicu.


„Scolarii“ au inceput meciul curajos si au deschis scorul prin Goge, dar, in prelungirile primei reprize, Prometeu a egalat prin A. Luta. In partea secunda, lidera campionatului judetean a preluat conducerea prin Mehedintu, dar juniorii nu s-au lasat mai prejos si au egalat, autorul golului fiind Duta. Aproape de fluierul final, Bogdan Raducan a adus victoria echipei din Valea Rosie, suparându-si astfel unchiul, care a fost aproape de un rezultat mare, chiar daca era un simplu meci de pregatire.


„GP“ a jucat in formula: Firulescu – Rosianu, Sava, S. Mladen, Stefanoaica – Goge, Cioinac, Duta, Turcu – Stoian, A. Mladen. De partea cealalta, Voicu i-a trimis in teren pe: A. Zuleam – Fl. Mihai, Rotaru, Sandu, Enache – Stamin, Chiliman, Nicola, Bala – N. Luta, A. Luta. Au mai intrat: Poenaru, B. Raducan, Grecu, Jianu, Mehedintu, M. Zuleam.


Evolutia buna a juniorilor de 15 ani de la „Gica Popescu“ nu este surprinzatoare, având in vedere ca patru dintre componentii lotului, S. Mladen, Goge, Stoian si A. Mladen, sunt oameni de baza la lotul national, iar echipa ocupa locul doi in Campionatul de Juniori Republicani D, la doar un punct in spatele liderului si cu sanse mari de calificare in fazele superioare ale competitiei.


Pop s-a pregatit cu Bayern München


Un jucator al Scolii de Fotbal „Gica Popescu“ s-a pregatit, timp de doua saptamâni, alaturi de juniorii celebrei echipe germane Bayern München. Flaviu Pop, originar din Oradea, se antreneaza alaturi de grupa de ’91 a lui Paul Raducan, iar in Germania a efectuat un stagiu de pregatire sub supravegherea tehnicienilor bavarezi, in vederea unui posibil transfer la gruparea de pe „Allianz Arena“. In perioada sarbatorilor de iarna, alt jucator de la Scoala de fotbal a „Baciului“, Filip, a dat probe la alta echipa cu nume din Europa, Glasgow Rangers.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS