17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu trage cu Poli

Mititelu trage cu Poli

Conducerea Rapidului a decis ieri sa imparta stadionul „Ion Oblemenco“ in trei zone. Suporterii alb-visiniilor vor sta la tribuna a doua, timisorenii vor avea rezervat sectorul destinat oaspetilor, din peluza Nord, iar spectatorii din Craiova care vor sa vina la meci pot intra in sectorul de la tribuna I, dinspre tunelul care duce la vestiare, in rest arena fiind inchisa.


Atât Razvan Lucescu, cât si Alin Artimon au dorit sa conduca mâine seara sedintele de pregatire pe stadionul „Ion Oblemenco“ la ora 20.00, insa câstig de cauza au avut banatenii, cu largul concurs al patronului Stiintei, Adrian Mititelu. „Voi, cei de la Rapid, sunteti organizatori doar duminica, sâmbata (mâine – n.r.) va antrenati când zic eu, adica de la ora 18.00. La 20.00, Politehnica intra pe teren“, a spus Mititelu.


In replica, oficialii rapidisti au stabilit pretul biletelor in functie de „prietenie“, oltenii care vor sa fie prezenti la confruntare fiind nevoiti sa scoata din buzunar 15 lei. Bucurestenii vor plati opt lei pe tichet, iar banatenii, care au primit doar 450 de bilete, vor intra gratis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS