16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCocis va intari atacul lui Lokomotiv Moscova

Cocis va intari atacul lui Lokomotiv Moscova

Anatoli Bâsovet, antrenorul formatiei ruse Lokomotiv Moscova, s-a aratat foarte incântat de achizitionarea internationalului român Razvan Cocis, care a fost transferat marti de la Serif Tiraspol, in schimbul a doua milioane de euro. Tehnicianul rus sustine ca mijlocasul român va aduce un plus ofensiv jocului formatiei moscovite.


„Valoarea lui Cocis ne-a determinat sa il achizitionam. L-am vazut in câteva meciuri ale reprezentativei României. Cocis va intari echipa noastra in faza de atac, ii va aduce un plus“, a spus Bâsovet.


La rândul sau, presedintele clubului Lokomotiv Moscova, Iuri Semin, a afirmat ca Razvan Cocis poate fi folosit pe mai multe posturi.


„Cocis joaca la echipa nationala a României in centrul liniei de mijloc, iar la Serif Tiraspol evolua in atac. Noi il vom folosi acolo unde va fi nevoie“, a spus Semin.


Fostul antrenor al lui Cocis de la Serif Tiraspol, Leonid Kuciuk, a mentionat ca internationalul român are un mare talent.


„Nu numai ca marcheaza goluri, dar da si pase decisive. Aceasta abilitate ii ridica valoarea. Cocis era vedeta echipei noastre“, a afirmat Kuciuk.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS