12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho revine acasa

Mourinho revine acasa

Jucatorii echipei FC Porto nu sunt impresionati de adversara pe care o vor avea in fata astazi, in optimile Ligii Campionilor, Chelsea Londra. Mijlocasul argentinian Gonzalez sustine ca apararea londonezilor este mai slaba ca in sezonul trecut.


„Cred ca cheia meciului va fi duelul intre atacantii lor si defensiva noastra. Si asta pentru ca ei nu mai au o aparare la fel de sigura ca in sezonul trecut. Nu trebuie sa ne temem de Chelsea. Fotbalul ofera tot timpul surprize, cum a fost cea din 2004, când Porto a câstigat Liga Campionilor“, a spus Gonzalez.


In legatura cu interesul pe care l-a aratat Chelsea pentru transferul lui Gonzalez, fostul jucator al lui River Plate a spus: „Ma simt onorat, dar deocamdata ma concentrez sa o elimin pe Chelsea din Liga Campionilor“.


Despre partida de pe stadionul „Do Dragao“, ivorianul Didier Drogba, atacantul echipei Chelsea Londra, a spus: „Meciurile contra echipei FC Porto sunt dificile. Pe hârtie suntem favoriti, dar pe teren se va juca de la egal la egal. Antrenorul nostru (Mourinho – n.r.) pregateste meticulos acest meci. Nu este usor ca portughez sa infrunti o echipa portugheza“.


Mourinho stie ca va fi huiduit


Jose Mourinho (foto), antrenorul echipei Chelsea Londra, se asteapta la o primire ostila din partea fanilor fostei sale formatii, FC Porto.


„Publicul de acolo imi va pregati cântece simpatice, asemanatoare cu cele pe care le aud uneori si in Anglia. Asta face parte din joc. Dar eu stiu ce am realizat la Porto, cunosc istoria pe care am scris-o la acest club. Fluieraturile si huiduielile nu pot sa distruga istoria“, a spus Mourinho, care a câstigat Cupa UEFA si Liga Campionilor cu FC Porto, in 2003 si 2004.


Este pentru a doua oara când Mourinho revine pe stadionul din Porto, prima reintâlnire cu fosta echipa fiind consemnata in sezonul 2004/2005. Fiecare echipa si-a adjudecat atunci victoria pe teren propriu: Chelsea a invins la Londra cu 3-1, iar Porto s-a impus pe „Estadio Do Dragao“, cu 1-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS