10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalistii au ramas fara salarii

Handbalistii au ramas fara salarii

Dupa infrângerea rusinoasa de la Brasov, 33-24, conducatorii clubului Energia Pandurii Târgu Jiu i-au bagat in sedinta pe handbalistii lui Vlad Caba, care nu au scapat nepenalizati. Tuturor jucatorilor li s-au blocat salariile aferente lunii ianuarie pâna la jocul cu Uztel Ploiesti de la sfârsitul saptamânii, drepturile salariale urmând sa fie incasate doar in cazul in care inving pe Uztel. De asemenea, salariile pe februarie au fost diminuate, insa procentul nu a fost inca stabilit.


„Având in vedere atitudinea lor si nu neaparat infrângerea de la Brasov, vor fi sanctionati pecuniar, iar din salariul pe februarie li se va lua un procent pe care, de fapt, ei il vor stabili prin rezultatele pe care le vor avea de aici inainte“, a spus presedintele Gore Popescu.


Pentru ca obiectivul de cupe europene stabilit la inceputul acestui sezon nu mai este de actualitate, echipa fiind mai aproape de retrogradare, conducerea clubului Energia Pandurii doreste ca echipa lui Vlad Caba sa prinda macar locul 8, care i-ar asigura prezenta in Cupa României.


„Le-am trasat si anumite obiective pentru urmatoarea perioada, care se intinde pâna la finalul sezonului. Principalul obiectiv este clasarea pe un loc care sa ne dea dreptul de a participa in Cupa României, ceea ce inseamna minimum locul opt“, a spus Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS