3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBute urca din nou in ring

Bute urca din nou in ring

Pugilistul român legitimat la clubul canadian Interbox, Lucian Bute, va urca din nou in ring pe 23 martie, intr-o gala de box intitulata „Focul sacru“, care se va desfasura la Montreal si in care vor mai boxa Adrian Diaconu si Ion Ionut.


Adversarul lui Bute nu a fost inca stabilit. Lucian Bute a sustinut 19 meciuri in circuitul profesionist, câstigându-le pe toate, dintre care 16 prin KO. „Stephan Laroche este inca in discutii pentru a alege adversarul lui Bute. Directorul Interbox negociaza cu doi potentiali rivali valorosi, experimentati, care i-ar putea permite lui Bute sa urce in clasamente.


In cadrul aceleiasi gale, Adrian Diaconu (23-0-0, 15 KO) va boxa cu americanul Rico Hoye (20-1-0, 15 KO), iar invingatorul din aceasta intâlnire va lupta cu campionul WBC la categoria semigrea, titlu detinut in prezent de americanul Chad Dawson. Diaconu se afla pe locul al doilea in ierarhia WBC, pe 4 in IBF, pe 5 in WBA si pe 7 in WBO, in timp ce adversarul sau este pe 4 in clasamentul WBC, pe 6 WBO, pe 12 WBA si tot pe 12 in IBF. Nici adversarul românului Ion Ionut, supranumit „Jo Jo Dan“, nu a fost inca stabilit. Pugilistul român are in palmares 16 victorii, din tot atâtea meciuri disputate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS