12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Wobay cuceritorul

Fane Stoica a demonstrat ca are „ochi“ la jucatori. Mijlocasul pe care a insistat sa-l aduca din Cipru a meritat toate eforturile, calitatile sale recomandându-l ca titular indiscutabil la Universitatea.


Adus in aceasta iarna la Universitatea, Julius Wobay era privit cu scepticism de suporterii olteni din pricina sumei de transfer, o suma record pentru Universitatea. Dupa ce l-au vazut jucând in meciurile amicale din pauza competitionala, au fost incântati de calitatile jucatorului. Fanii s-au lamurit destul de repede de ce Fane Stoica a insistat pentru cooptarea leonezului in lotul alb-albastru, dar si de ce transferul acestuia a costat 450 de mii de dolari. Acum, nimeni nu concepe „unsprezecele“ de baza fara Wobay, un jucator foarte tehnic si rapid, cu o viziune buna in teren, caruia ii place sa faca spectacol, adica exact tot ce-si doreste publicul craiovean.


„Mourinho“ stia ca se poate baza pe leonez


La finalul partidei cu Poli Timisoara, antrenorul Universitatii, Fane Stoica, a explicat de ce l-a preferat pe Julius Wobay, in detrimentul lui Artiom Karamian, jucator pe care patronul Stiintei l-a ofertat in prima faza. „Mourinho“ a marturisit ca l-a dorit mai mult pe leonez decât pe armean, iar acum nu regreta alegerea facuta. „Nu stiu daca trebuia adus Karamian, nu comentez. Noi l-am vrut pe Wobay… pe Wobay l-am luat. Intr-adevar, noi doar doi jucatori ni i-am dorit foarte mult si doi am luat. Stiam ca este un jucator care o sa placa publicului craiovean, un fotbalist care face si spectacol, insa care face si lucruri pentru echipa lui. Wobay este un câstig pentru Universitatea“, a spus Fane Stoica.


Mititelu se bucura ca armeanul a semnat cu Poli


Finantatorul Stiintei, Adrian Mititelu, a marturisit ca a fost primul care l-a contactat pe Artiom Karamian dupa ce a aflat ca acesta nu intentioneaza sa-si prelungeasca intelegerea cu Rapid. Cum oferta lui Marian Iancu a fost mult mai buna decât cea prezentata de olteni, jucatorul armean a semnat cu Poli Timisoara, fapt care s-a dovedit, in cele din urma, de bun augur pentru gruparea alb-albastra, valoarea lui Julius Wobay dovedindu-se net superioara lui Karamian.


„Pe Artiom l-am dorit foarte mult, cred ca am fost prima echipa care i-a facut o oferta concreta, dar ulterior lucrurile au evoluat asa cum stim cu totii si consider ca acum avem jucatori pe acel post care sa fie cel putin la fel de buni ca Artiom Karamian. Nu regret nici un moment ca l-am adus pe Wobay, este un jucator de mare valoare. E mai bun decât Karamian, iar echipa arata altfel cu el pe teren“, a spus Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS