10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSterili in amicale

Sterili in amicale

Jucatorii din avanposturile echipei Pandurii Târgu Jiu nu au marcat nici un gol in ultimele noua partide de verificare, dar promit sa se revanseze in returul campionatului.


Primul meci de verificare al „pandurilor“ din acest an, cu Minerul Motru, a fost si singurul in care atacantii lui Neagoe au fost eficienti, Vintilescu si Liviu Mihai marcând jumatate din cele sase goluri reusite de gruparea gorjeana. De atunci, Pandurii Târgu Jiu a mai disputat noua meciuri amicale, dar niciodata jucatorii din avanposturile echipei lui Neagoe nu s-au regasit pe lista marcatorilor.


Tehnicianul oltean nu considera ca atacul ar fi punctul slab al echipei, lipsa de concentrare a atacantilor sai fiind cauza ineficientei. „Este vorba aici in atac de lipsa de concentrare si este nevoie de o determinare mai mare. Si la jocul cu Motru au avut sase-sapte ocazii foarte mari, dar au ratat cu o seninatate dezarmanta. Acesta este un lucru care trebuie sa le dea si lor de gândit si am avut o discutie special cu ei pe tema asta. Eu zic ca au inteles ca trebuie sa fie mai atenti si sper ca incepând din prima etapa de la Bistrita sa aratam altfel in atac fata de cum au stat lucrurile la ultimul meci amical“, a declarat Neagoe.


„Golurile cu greutate sunt in campionat“


Vintilescu si Liviu Mihai sunt fotbalistii care pare sa-si fi câstigat locul de titular in atacul echipei Pandurii, Radovanovic si Vidakovic nedemonstrând deocamdata ca pot aspira la acest statut. In stagiul din Antalya, „Geana“ a incercat mai multe formule ofensive, Orac si Iordache fiind capabili sa faca faza de atac a gorjenilor.


Sorin Vintilescu, autor a patru goluri in turul campionatului, nu este ingrijorat de ineficienta atacantilor in jocurile de verificare, acesta promitând ca isi vor lua revansa in returul care incepe vineri. „Toata lumea ii judeca pe atacanti când se uita la marcatori. Sunt chestii de statistica aceste goluri, important e ca echipa sa câstige. Nu e un semnal de alarma, repet, importante sunt victoriile. Toti ne aparam, toti atacam, asa e fotbalul. Poate ca ne-am pastrat pentru campionat, acolo sunt mai importante golurile. Reusitele alea pe puncte sunt de tinut minte. Degeaba dai o caruta de goluri in amicale daca in oficiale nu marchezi“, a afirmat Vintilescu.


Jovanovic a semnat cu CSM Vâlcea


Dupa stagiul din Antalya, tehnicianul Eugen Neagoe a renuntat la serviciile lui Jovanovic si Enescu, primul ajungând la un acord cu divizionara secunda CSM Râmnicu Vâlcea. Directorul general al vâlcenilor, Florin Verigeanu, a fost prezent ieri la Târgu Jiu si a obtinut imprumutul pâna in vara al atacantului Nemanja Jovanovic. „Sa vedem daca mai revin la Târgu Jiu. Daca promovam in prima liga cu Vâlcea nu se stie“, a declarat Jovanovic. Adus in vara de la Unirea Urziceni, sârbul nu a reusit sa marcheze in turul campionatului pentru Pandurii Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS