10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu este anti-Bucuresti

Mititelu este anti-Bucuresti

In timp ce giulestenii si banatenii incearca sa evite sa joace pe „Ion Oblemenco“, finantatorul craiovean abia asteapa ciocnirea, marturisind ca va tine cu gruparea banateana.


Decizia Comisiei de Apel, potrivit careia Rapid va evolua „acasa“ pe „Ion Oblemenco“, cu Poli Timisoara, este departe de a fi „jucata“, pentru ca oficialii de sub Podul Grant incearca sa-l convinga pe Adrian Mititelu sa nu le inchirieze arena din Banie. Patronul Rapidului, George Copos, a declarat la sfârsitul saptamânii trecute ca „poate veti avea o surpriza“, iar ieri a dezvaluit misterul: „Ce ziceti daca nu ne lasa Craiova sa jucam acolo?“. Fostul vicepremier a incercat sa-i convinga pe patronul craiovean si celelalte oficialitati locale sa refuze sa gazduiasca partida de sâmbata. Adrian Mititelu nu a intrat in jocul alb-visiniilor si a spus ca „nu ma pot opune disputarii meciului aici, sunt obligat de LPF. Dar le-am cerut celor din Giulesti zece mii de euro, atât cât vom plati si noi pentru inchirierea stadionului unde vom juca impotriva Rapidului in etapa a doua din primavara“.


La rândul lor, conducatorii lui Poli Timisoara au afirmat ca pe ei nu i-a intrebat nimeni de la Rapid daca sunt de acord sa schimbe locatia partidei din cadrul etapei cu numarul 20, marturisind totodata ca ar fi de acord cu aceasta idee dupa incidentul cu Artiom Karamian. Cu toate acestea, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a spus ca meciul dintre Rapid si Poli se va desfasura suta la suta la Craiova: „Noi nu vom schimba aceasta hotarâre“.


„Mi-as dori ca Poli sa câstige cu Rapid“


La finalul amicalului dintre Universitatea si Poli Timisoara, Adrian Mititelu a spus ca va fi suporterul oricarei grupari din provincie in lupta cu echipele bucurestene, deci va sustine banatenii in meciul cu Rapid. Patronul Stiintei a mai spus ca giulestenii oricum trebuie sa se declare fericiti ca intâlnesc la Craiova pe Poli Timisoara, si nu pe Universitatea, si ca „legea compensatiei este foarte buna pentru ei“.


„Când joaca o echipa din provincie cu una din Bucuresti va dati seama ca voi tine cu ea. Mi-as dori ca Poli sa câstige cu Rapid. Oricum, Rapid are un mare avantaj ca, decât sa joace cu Universitatea la Craiova, cum era normal, joaca cu Timisoara la Craiova. Asa ca este in avantaj, sa nu se mai plânga domnii de la Rapid. Sa nu uite ca joaca in etapa a doua cu Craiova la Bucuresti, desi ar fi trebuit sa joace la Craiova. Cred ca legea compensatiei este foarte buna pentru ei“, a spus Mititelu.


Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a facut ieri o declaratie soc, afirmând ca decizia Comisiei de Apel a gresit ca nu i-a redus si Universitatii din suspendare, daca tot a facut-o in cazul Stelei si Rapidului. „Corleone“ a evitat sa comenteze daca decizia se va putea schimba.


„In acest caz s-a gresit. Daca Stelei si Rapidului li s-au redus pedepsele, la fel trebuia procedat si cu Universitatea“, a spus Dragomir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS