16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportReal Madrid, tot in criza

Real Madrid, tot in criza

In etapa a 23-a a campionatului Spaniei, Real Madrid nu a reusit decât un rezultat de egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu Betis Sevilla. In asteptarea meciului de aseara, dintre Valencia si Barcelona, madrilenii aveau sansa sa se apropie la doua puncte de catalani, dar au ratat acest obiectiv. Real Madrid nu si-a creat decât doua ocazii clare de gol, protagonisti fiind Van Nistelrooy, care a trimis mingea in transversala, si Fabio Cannavaro, care a gresit tinta din pozitie buna. Real a fost salvata de câteva ori de portarul Iker Casillas, care a reparat erorile facute de defensiva.


Pentru David Beckham, care a sarbatorit al 150-lea meci in tricoul echipei de pe „Santiago Bernabeu“, a fost o seara cu ghinion, el fiind eliminat in ultimul minut pentru un fault dur. Englezul, convocat pentru a doua oara de Capello de la reprimirea in lotul echipei, a parasit insa stadionul in aplauzele celor 75.000 de spectatori, care au apreciat determinarea cu care a evoluat acesta in ultimele doua partide. Nu acelasi lucru s-a intâmplat si cu Fabio Capello, care a fost huiduit copios de public.


Real Madrid ramâne pe locul al treilea, la un punct distanta de echipa de pe locul al doilea, FC Sevilla, si la patru puncte distanta de lidera Barcelona.


In alt meci disputat sâmbata, Real Zaragoza a invins pe teren propriu cu 1-0 pe Villarreal, prin golul marcat de Milito, in minutul 32. Aseara, dupa inchiderea editiei, s-au jucat si celelalte meciuri ale etapei a 23-a a primei ligi spaniole: Athletic Bilbao – Getafe, Recreativo Huelva – Real Sociedad, Osasuna – Celta Vigo, Espanyol Barcelona – Real Mallorca, Racing Santander – Nastic Tarragona, Deportivo La Coruna – Levante, Valencia – FC Barcelona, FC Sevilla – Atletico Madrid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS