15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDeclaratii dupa meci

Declaratii dupa meci

Fane Stoica: „A fost un joc frumos, pe care l-am tratat foarte serios, cu un adversar destul de bun, Spuneam in urma cu câteva luni ca incercam sa facem o echipa asa cum ne dorim, inca nu suntem acolo unde ne dorim, insa se vede ca suntem pe drumul cel bun. Mi-a placut foarte mult prima repriza, a doua a fost putin mai slaba, dar in momentul in care se ajunge la poarta adversa usor inseamna ca totul este bine. Universitatea o sa lupte la toate jocurile, asta v-o promit eu, iar la sfârsit o sa vedem câte puncte o sa adunam“.


 


Alin Artimon: „Cum sa nu fiu suparat dupa o prima repriza oribila? A doua a fost mai bunicica, dar mult sub nivelul la care trebuia sa fim la ora asta. Noi am jucat slab de tot. Si daca am fi câstigat cu 3-0 tot as fi suparat, dar sunt convins ca nu se va mai repeta jocul slab in meciul cu Rapid. Oricum, sunt semnale mari de avarie“.


 


Adrian Mititelu: „In prima repriza am fost cu doua clase peste Poli, in cea de-a doua meciul s-a echilibrat, demonstrându-ne ca mai sunt unele carente. A fost insa un amical care ne da sperante, ne-a aratat ca suntem pe drumul cel bun si ca de la meci la meci vom creste. Rezultatul este echitabil având in vedere numarul ocaziilor de poarta si la fel de evident este ca Universitatea a fost si va ramâne campioana provinciei“.


 


Marian Iancu: „Au jucat ceea ce nu doresc eu, consider ca doua luni nu am facut nimic. Trebuie sa-mi demonstreze toata lumea, toti cei din staff-ul tehnic, ca sunt profesionisti si vor aseza echipa in teren asa cum ne dorim noi. Am vazut o echipa a Craiovei pregatita pentru retur, felicitari celor de aici, si am vazut o echipa a Timisoarei care a dormit cel putin trei sferturi de meci pe teren. Cred ca nu suntem pregatiti de retur, nu sunt multumit de Alin Artiom cum a pregatit in aceasta iarna echipa. Nu am nici un fel de rabdare nici macar cu mine, d-apoi cu ei. Cum a jucat astazi Craiova, a demonstrat ca este campioana provinciei“.


 


Madalin Ciuca: „Prima repriza ne-a apartinut in totalitate, cea de-a doua a fost mai echilibrata, dar victoria nu avea cum sa ne scape. Abia astept sa debutez in Liga I. Sper ca dupa primele patru – cinci etape sa nu mai avem probleme, sa ne mai gândim la retrogradare“.


 


Dorel Stoica: „Nu a fost usor cu Timisoara. Este o echipa destul de buna, dar am fost mai buni ca ei. Au avut o singura ocazie si au dat gol. Nu m-ar deranja sa fiu rezerva, doar nu sunt eu cel mai bun, nu ma deranjeaza concurenta“.


 


Robert Saceanu: „Am demonstrat ca suntem o echipa. Rezultatul este echitabil, am fost peste Poli, dar greul de abia acum incepe“.


 


Caramarin: „Cred ca v-ati uitat la alt meci, pentru ca a avut si Gigel Bucur o ocazie, si Mansour… Nu trebuie sa ai cinsprezece ocazii ca sa marchezi. Suntem bine, am avut astazi niste probleme, nu am putut sa aliniem cel mai bun unsprezece. Au fost doua reprize total diferite, in prima noi am jucat mai slab, ei foarte bine, dar in a doua lucrurile s-au schimbat, am dominat jocul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS