21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVasilache ramâne la Pandurii

Vasilache ramâne la Pandurii

Devenit cel mai scump transfer din istoria clubului (200.000 de dolari), Ciprian Vasilache a fost foarte aproape sa paraseasca Pandurii inainte de a debuta oficial in tricoul gruparii gorjene. Ex-rapidistul a impresionat in stagiul de pregatire din Antalya, fiind asaltat de oferte, cea mai importanta venind de la FC Seul, coreenii punând pe masa 800.000 de euro pentru transferul sau.


Oficialii formatiei oltene au refuzat insa orice fel de negocieri.


„Mai intâi, cei de la FC Seul au venit cu o prima oferta de 200.000 de euro pentru Vasilache. Au umblat coreenii o saptamâna dupa noi sa-l dam si au tot crescut oferta pâna la 800.000 de euro, banii jos. Dar nu am acceptat, pentru ca nu ne-am dus acolo sa vindem jucatori, ci doar la pregatire. Vasilache este unul dintre transferurile noastre bune si avem nevoie de el ca sa ne ajute sa ne indeplinim obiectivul“, a declarat, pentru NewsIn, presedintele echipei Pandurii, Marin Condescu. „Impresarii tot veneau cu oferte pentru jucatorii nostri, Guso si Vasilache fiind cei aflati in vizorul multora. Când au vazut ca nu vrem sa-i dam nici pe Guso si nici pe Vasilache, nu au mai insistat pentru nici un jucator al Pandurilor, pentru ca au inteles ca nu dam pe nimeni“, a adaugat Condescu.


Vasilache a mai primit oferte de la OFI Creta si NK Zagreb, ultima echipa fiind dispusa sa dea 500.000 de euro. In ambele situatii, antrenorul Eugen Neagoe a refuzat ofertele, anuntând ca jucatorul nu pleaca nici pentru un milion de euro de la Pandurii. Nici impresarul sau, Adrian Ilie, nu a fost de acord cu un transfer al mijlocasului, precizând ca, deocamdata, el trebuie sa evolueze la Pandurii. „Vasilache este un jucator de perspectiva care poate sa joace un an sau doi la Pandurii si echipa sa faca o afacere cum a facut si cu Vranjkovic. E un jucator foarte bun, eu l-am vazut si la Rapid unde nu i s-au dat sanse sa joace. Daca nu dai sanse unui jucator, nu poti sa-ti dai seama de ce poate sa faca. Poate fi vândut lejer cu un milion de euro, dar pentru el si pentru Pandurii este mai bine sa evolueze deocamdata la Târgu Jiu“, a spus fostul international.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS