15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStoica pleaca daca simte miros de blat

Stoica pleaca daca simte miros de blat

Antrenorul Stiintei a anuntat ca va demisiona de la conducerea echipei daca va fi tradat in meciul cu pitestenii.


Sorin Cirtu a facut saptamâna trecuta o declaratie care a involburat apele in Banie. Actualul antrenor al formatiei FC National, demis vara trecuta de la cârma echipei din Trivale pentru prietenia sa cu Gigi Netoiu, spusese ca va paria 1 solist la partida FC Arges – Universitatea Craiova, in primul meci al oltenilor de la reluarea campionatului. Imediat dupa amicalul de la Râmnicu Vâlcea, câstigat de juveti cu 2-1, patronul echipei craiovene l-a contrat pe „Sorinaccio“. „Sorin Cirtu face un pariu foarte prost si o sa piarda toti banii. Eu merg pe 2 solist“, a spus Mititelu.


Subiectul a fost abordat si de antrenorul Stefan Stoica la conferinta de presa. Ca si seful sau, „Mourinho“ a exclus din start orice aranjament cu echipa patronata de Cornel Penescu, om de afaceri care sponsorizeaza si Universitatea Craiova. „Blat cu Argesul? Cred ca glumiti! Pe unde am fost nici n-am vrut sa aud de acest cuvânt si nu are rost sa vorbim despre acest subiect. Eu sunt un om dintr-o bucata si adeptul fotbalului pe teren, nu in culise. Daca simt ca este ceva necurat, eu voi pleca de la Universitatea. Am niste jucatori tineri, de mare caracter, si sunt convins ca nu se vor da la o parte. Jucatorii Universitatii vor sa faca performanta, nu sa minta fotbalul. Pâna la urma, nu este important ca am câstigat acum cu Vâlcea, ci cu Argesul va fi important. Acolo se va vedea valoarea Universitatii“, a anuntat Stoica.


Stiinta, „Force One“


Despre valoarea echipei, dar si despre viitorul acesteia a vorbit si Adrian Mititelu, care, tachinat pe tema inscriptionarii autocarului, a declarat ca in curând Craiova va avea o formatie foarte puternica. „Avem autocar de cupele europene, iar in doi-trei ani vom avea si Universitatea «force one»“, a spus Mititelu.


Dupa cum se stie, in aceasta pauza competitionala, la ordinele patronului, autocarul Stiintei a fost „botezat“ Oltenia Force One si a fost „tunat“, fiind inscriptionat pe partile laterale cu „Universitatea Craiova – campioana unei mari iubiri“. In plus, Mititelu si-a cedat numerele de inmatriculare de la limuzina Mercedes, acestea ajungând pe autocar, care in curând va fi dotat cu un sistem video de ultima generatie si frigidere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS