5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Bornescu, menajat

Portarul Universitatii a dat mari emotii conducerii bancii tehnice si suporterilor, care nu concep „unsprezecele“ de baza fara Bornescu.


Nefericita accidentare suferita de Mircea Bornescu in minutul 60 al intâlnirii din Zavoi a provocat frisoane tuturor fanilor Stiintei, dar si tehnicienilor craioveni. Fane Stoica si restul staff-ului alb-albastru au fost ingrijorati pentru starea de sanatate a lui Bornescu in primul rând ca om, apoi pentru ca poarta Stiintei ar fi ramas descoperita, Nicusor Banica si Mihai Neagoe neridicându-se la nivelul titularului de drept. Dupa ce „Jose“ a fost examinat de medicii vâlceni, „Mourinho“ s-a linistit. „Mi-a fost teama ca va trebui sa stea o luna sau doua si atunci am fi avut probleme“, a spus Stefan Stoica.


Lui Bornescu i s-a pus diagnosticul traumatism cervical fara modificari osoase si intindere a muschilor paravertebrali si dorsali. Desi lucrurile se simplificasera inca de miercuri seara, Mircea Bornescu nu a fost scutit de atentia sporita acordata de staff-ul medical al Universitatii, care a insistat sa fie facuta si o tomografie. Surse din cadrul echipei au afirmat ca „Jose“ acuza inca dureri in zona cervicala. „Am vorbit cu Mircea si totul este in ordine. Singura lui problema este ca inca il mai doare gâtul, dar este normal sa fie asa la ce cazatura a tras. A avut mare noroc, se putea intâmpla mai rau“, a spus unul dintre alb-albastri.


Mircea Bornescu a fost alaturi de coechipieri in timpul antrenamentului sustinut ieri de la ora 15.00, la cantonamentul din Lunca Jiului, insa doar in calitate de spectator si timp de câteva minute, medicii sfatuindu-l sa mearga sa se odihneasca.


Chiar daca Adrian Mititelu a anuntat ca il asteapta, mâine, la amicalul cu Poli Timisoara, n-ar fi exclus ca Bornescu sa fie menajat de teama unor complicatii si sa revina sub comanda lui Fane Stoica si a lui Stefan Crisan la inceputul saptamânii viitoare. O decizie va fi luata astazi, nici unul dintre oficialii olteni nefiind dispus sa riste sanatatea fotbalistului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS