Universitatea Craiova se muta la CaracalObtinând concesionarea fostului stadion „Central“ pâna in 2010, finantatorul Universitatii, Adrian Mititelu, s-a angajat sa modernizeze baza sportiva.

Cu toate ca sarcinile trasate nu necesitau un „deranj“ foarte mare, Adrian Mititelu a alocat doua milioane de euro proiectului de imbunatatire si modernizare a complexului sportiv „Ion Oblemenco“. Pe lânga schimbarile radicale care vor fi efectuate la tribuna oficiala si la terenurile situate in spatele acesteia, patronul Stiintei, pentru ca echipa „beneficiaza“ si de cele doua etape de exil, a decis sa schimbe si gazonul. Acest fapt a condus la ideea ca Universitatea sa-si desfasoare ultimele cinci partide din retur pe stadionul „Parc“ din Caracal, urmând sa revina pe „Ion Oblemenco“ in toamna, când lucrarile vor fi gata.


Asadar, pâna la startul sezonului 2007-2008, publicul craiovean nu isi va mai putea urmari favoritii decât in amicalul de sâmbata, de la ora 19.00, cu Poli Timisoara, ultimul din perioada precompetitionala.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 15 februarie 2007

Top