21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTamas, impotriva fostei sale echipe

Tamas, impotriva fostei sale echipe

Intr-unul din meciurile care se vor disputa astazi, in 16-imile Cupei UEFA, spaniolii de la Celta Vigo, in rândurile carora evolueaza si aparatorul român Gabriel Tamas, vor evolua in deplasare, pe terenul formatiei ruse Spartak Moscova. Pentru Tamas este vorba de o reintâlnire cu fostii coechipieri, el imbracând tricoul echipei moscovite in 2004 si 2006.


Spaniolii nu se vor putea baza la acest meci pe serviciile atacantului francez Habib Bamogo, care nu are drept de joc, deoarece jucatorul adus in ianuarie la Vigo a evoluat deja in acest sezon pentru Olympique Marseille in cadrul Cupei UEFA.


Dupa 11 meciuri la rând disputate in Primera Division fara sa cunoasca gustul victoriei, Celta pare o prada usoara pentru rusi, care vor avea de partea lor si frigul de la Moscova cu care spaniolii nu sunt obisnuiti.


Celta Vigo a intâlnit pâna acum o singura data o formatie din Rusia, in 2000, când a disputat finala Cupei Intertoto cu Zenit St. Petersburg. Dupa 2-2 in deplasare, spaniolii si-au adjudecat returul cu 2-1. De-a lungul timpului, mai multi jucatori rusi au imbracat tricoul Celtei, cei mai cunoscuti fiind Valeri Karpin si Aleksandr Mostovoi, care devenisera adevarati idoli pentru suporterii ibericilor, in anii ’90.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS