10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBornescu a ajuns la spital

Bornescu a ajuns la spital

Portarul Stiintei, Mircea Bornescu, a suferit o comotie cerebrala in timpul amicalului de ieri, fiind transportat de urgenta la spital.


In minutul 60, „Jose“, care intrase la pauza intre buturi, a iesit la marginea careului pentru a respinge o minge, insa, in urma duelului aerian cu vâlceanul Ciortan, goal-keeper-ul Universitatii s-a dezechilibrat si a cazut in cap.


Portarul oltean a suferit o comotie cerebrala, pierzându-si cunostinta. Doctorul Stiintei a decis sa-i imobilizeze imediat gâtul si l-a trimis pe jucator cu salvarea la Spitalul din Vâlcea pentru a i se face investigatii deoarece acuza dureri in zona cervicala.


Mircea Bornescu s-a intors la finalul partidei la stadion, linistindu-l pe antrenorul Stefan Stoica. „Nu mai am nimic, nu ma mai doare, dar mi-e foarte frig. Fac un dus si merg la Craiova“, a spus Bornescu.


„Mourinho“ s-a linistit, insa nu a ascuns faptul ca s-a temut ca-l va pierde pentru o perioada pe Bornescu. „Mi-a fost teama ca va trebui sa stea o luna sau doua si atunci am fi avut probleme“, a spus antrenorul Universitatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS