„A fost un cantonament reusit“

Autori


Pandurii Târgu Jiu a incheiat stagiul de pregatire din Antalya, unde a sustinut opt jocuri de verificare, reusind trei victorii, trei rezultate de egalitate si doua infrângeri. Elevii lui Eugen Neagoe (foto) au inscris zece goluri, primind doar sase, un bilant care-l multumeste pe tehnicianul gruparii gorjene.

– Domnule Neagoe, Pandurii a incheiat cantonamentul din Antalya cu o victorie, ultima impresie conteaza?

– Nu am tinut neaparat ca ultima impresie sa fie una buna, am vrut ca jocul echipei sa fie reusit, iar eu zic ca ne-am atins scopul in acest stagiu de pregatire. In afara antrenamentelor zilnice pe care le-am programat, am avut si meciuri cu echipe foarte bune. A fost un cantonament foarte reusit.

– Care ar fi concluziile la finalul acestui stagiu, a câstigat echipa ceva fata de turul campionatului?

– Echipa a aratat ca este mult mai matura decât in turul campionatului, avem o posesie mai buna. Sper ca in acest retur sa jucam bine, cum am facut-o aici. Singurul lucru pe care vreau sa-l mai facem in aceste ultime zece zile este sa marim putin viteza jocului.

– In opt meciuri atacantii nu au reusit sa marcheze nici un gol, este ingrijorator?

– Iordache este un jucator ofensiv, atacant care de multe ori joaca si mijlocas lateral, a inscris cu Honved. Nu asta este important, ci faptul ca am reusit sa inscriem. Nu foarte multe goluri, dar am marcat si asta conteaza. In primul rând m-a interesat jocul echipei, nu cine marcheaza. Poate atacantii au pastrat golurile pentru campionat.

– Sa ne bazam in continuare pe aparare?

– Toata echipa a jucat bine, nu numai apararea. Jucatorii trebuie sa faca si faza defensiva si am reusit destul de bine acest lucru.


„Va fi foarte greu de ales titularii“

– Pandurii nu are inca omul de gol care i-a lipsit si in prima parte a campionatului!

– Nu putem astepta numai de la un anumit jucator sa dea goluri. Poate sa inscrie oricine si fundasii, si mijlocasii, nu conteaza cine, important e sa o facem. Trebuie sa marcam cu un gol mai mult decât adversarul.

– Posturile de titular sunt adjudecate?

– Sunt jucatori care au jucat bine, sunt chiar câte doi pe post care au jucat bine si va fi foarte greu de ales titularii. Fundasii dreapta au avut evolutii bune. Si Mândrean, si Popete sunt jucatori valorosi. In linia mediana sunt patru jucatori care pot sa evolueze pe postul de mijlocas central, Pacurar, Vancea, Stânga si Vatavu, dar trebuie sa folosim doar doi. Si mijlocasii laterali, Adi Popescu, Orac, Vasilache, Iordache sunt patru si noi trebuie sa jucam cu doi. Vom vedea. In atac am jucat cu Liviu Mihai si Vintilescu, sper sa se integreze mai repede si Radovanovic, mai sunt Iordache si Orac care pot sa joace ca al doilea vârf, deci avem solutii si acolo.

– Care este programul echipei in continuare?

– Joi (astazi – n.r.) vom fi liberi si ne vom revedea vineri dupa-amiaza la ora 15.00, când vom face un antrenament la Târgu Jiu, iar sâmbata vom juca un meci amical la Motru cu Minerul, dupa care vom intra in saptamâna premergatoare jocului cu Gloria Bistrita.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 15 februarie 2007

Top